Σφοδρή επίθεση του Βαγγέλη Βλάχου στον Γιάννη Πρετεντέρη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Βαγγέλης Βλάχος, έχασε τον αδερφό του στο έγκλημα των Τεμπών. Η απάντηση του στους ισχυρισμούς του Γιάννη Πρετεντέρη είναι συντριπτική:

Ο Πρετεντέρης ακόμη δεν έχει καταλάβει για ποια συγκάλυψη μιλάμε… Ας προσπαθήσω να του πω εγώ, γιατί πριν την αντιπολίτευση, είναι οι οικογένειες που μιλάμε για συγκάλυψη.
Αυτές οι 33 διώξεις που αναφέρει είναι διώξεις που αφορούν πολλά στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ, και αποδεικνύουν την άμεση σχέση και συνάφεια της Σύμβασης 717 (και τη συμπληρωματική της) με το Έγκλημα των Τεμπών.
▶️ Όμως όταν ήρθε στη Βουλή η πρόταση για προανακριτική με ενδείξεις για ποινικές ευθύνες των πρώην Υπουργών Κ. Καραμανλή και Χρ. Σπίρτζη, η ΝΔ έσπευσε να τους αθωώσει. Να μία κοινοβουλευτική συγκάλυψη.
▶️ Ή να θυμηθώ την Εξεταστική για τα Τέμπη όπου η ΝΔ αρνήθηκε να εξετάσουν όλα τα κρίσιμα στοιχεία και πολλούς κρίσιμους μάρτυρες; Φρόντισε μάλιστα να κλείσουν άμεσα τη διαδικασία, πριν καν ολοκληρωθεί η δικαστική έρευνα. Να μία πολιτική συγκάλυψη.
▶️ Ή μήπως να μιλήσω για την αλλοίωση του χώρου του δυστυχήματος, το ξεμπάζωμα και το μπάζωμα και η συγκάλυψη με άσφαλτο ενώ ακόμη υπήρχαν ανθρώπινα υπολείμματα και μία αγνοούμενη; Να μία ακόμη κυριολεκτική συγκάλυψη.
▶️ Ή να σκεφτώ και το γεγονός ότι όταν έδωσε ο Πέτσας τα τελευταία εκατομμύρια στα κανάλια με μία μέρα διαφορά με την ανακοίνωση των διπλών εκλογών όλα τα συστημικά κανάλια σταμάτησαν να αναφέρουν τα Τέμπη; Να και η μιντιακή συγκάλυψη.

“Θα έπρεπε να είχαν στείλει στο εδώλιο όλη τη Λάρισα με όλο τον Πλαταμώνα”, λέει. Δε νομίζω. Αν δεν συγκάλυπταν τα Τέμπη θα έπρεπε να είχαν στείλει στο εδώλιο αρκετούς, από το Σύνταγμα στην Αθήνα και μέχρι τις Σέρρες.

Όντως σε όλα τα πράγματα υπάρχει τελικά ένα όριο. Αλήθεια είναι. Υπάρχει το όριο της απλής λογικής όταν σε δικό σας άρθρο συνορεύουν οι λέξεις “Αλήθεια” και “Τέμπη”.

IMG 2688

IMG 2689

ΔΗΜΟΦΙΛΗ