Έχω διαγνωστεί με διπολική διαταραχή – Έχω μια πάθηση που είναι ανίατη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την πορεία της ζωής του και τις πεποιθήσεις του «ξεδίπλωσε» για ακόμη μια φορά μπροστά τις τηλεοπτικές κάμερες ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» η οποία ζει μέσα σε λαγούμια σε ένα χωριό της Ορεινής Κορινθίας.

Ο Μανώλης Καλαιτζιδάκης φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 όπου είχε αρκετή ώρα στην διάθεσή του ώστε να αναπτύξει την δική του φιλοσοφία.

Στην κρίσιμη ερώτηση σχετικά με τα εξαφανισμένα παιδιά του ανέφερε πως ο ίδιος έχει επιλέξει να μην γνωρίζει πού βρίσκονται και τόνισε πως η σύζυγός του η οποία είναι επίσης άφαντη «πρέπει να προστατεύσει την ιδιωτικότητά της και των παιδιών μου».

Ο 45χρονος μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει που τον καθιστά ανάπηρο.

«Έχω διαγνωστεί με διπολική διαταραχή. Έχω μια πάθηση που είναι ανίατη. Έχω νοσηλευτεί, λαμβάνω θεραπεία. Με ωφελούσε ο καθαρός αέρας», είπε.

Μάλιστα, ανέφερε πως έχει κάνει και αντιλυσσικό εμβόλιο για συγκεκριμένους λόγους.

Επανέλαβε πως δεν πρόκειται να κάνει τεστ DNA και εξήγησε τους λόγους. Ο δικηγόρος του ανέφερε πως στην πρόσκληση για λήψη γενετικού υλικού που έχουν λάβει απάντησαν με ενστάσεις και πρέπει να γίνει προκαταρκτική εξέταση.

Αναφερόμενος στην δικαστική του περιπέτεια, είπε πως ο νόμος εξάντλησε την αυστηρότητά του σε εκείνον και πως «σύρθηκε με βαρυποινίτες στα κρατητήρια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ