Παράθυρο σχολείου έπεσε στο κεφάλι του διευθυντή του σχολείου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα απίστευτο περιστατικό που δείχνει τις ελλείψεις και τα προβλήματα στις υποδομές των σχολείων της χώρας, σημειώθηκε στην Ελασσόνα Λάρισας, και συγκεκριμένα στο Ειδικό Σχολείο της Γαλανόβρυσης.

sxoleio larisa

Ένα παράθυρο του σχολείου κατέρρευσε ξαφνικά και έπεσε κυριολεκτικά πάνω στο κεφάλι του διευθυντή! Από θαύμα δεν τραυματίστηκε. Το παράθυρο φαίνεται πως λόγω παλαιότητας αποκολλήθηκε από την κάσα που ήταν τοποθετημένο, τη στιγμή που επιχείρησε να το κλείσει. Ευτυχώς, όλα αυτά συνέβησαν όταν τα παιδιά είχαν φύγει από το σχολείο, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει σχεδόν πάνω του με όλη την κάσα με τα τζάμια. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τις εκκλήσεις, τις έγγραφες επισημάνσεις και προειδοποιήσεις των εκπαιδευτικών και των Προϊσταμένων στον Δήμο Ελασσόνας, δεν ελήφθη κανένα μέτρο και οι αρμόδιοι δεν προχώρησαν στην αντιμετώπιση των ορατών προβλημάτων του συγκεκριμένο σχολικού συγκροτήματος, που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για εργαζόμενους και μαθητές.

kasa

Οι μεντεσέδες που συγκρατούσαν την κάσα από την πολυκαιρία και την απόλυτη αδιαφορία είχαν σκουριάσει με συνέπεια να πέσει καταρρεύσει η κατασκευή. Ο διευθυντής του Σχολείου, κ. Ζανιάς δήλωσε ότι ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, ενώ κατά την ώρα του περιστατικού δεν υπήρχαν μαθητές στην αίθουσα. Μάλιστα, είχε ενημερώσει όπως εξήγησε ο ίδιος και εγγράφως τον δήμο Ελασσόνας, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες συντήρησης στο σχολικό συγκρότημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ