Φοβάμαι για την οικογένεια μου λέει η σύζυγος του παλαιοχριστιανου στην Κορινθία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τον Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, τον 45χρονο… πάτερ-φαμίλια της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που ζουν μέσα σε λαγούμια σε χωριό της Ορεινής Κορινθίας, να επιμένει ότι δεν έχει ιδέα που βρίσκονται η έγκυος σύζυγός του και τα παιδιά τους, η τελευταία προέβη σήμερα σε δηλώσεις, «σπάζοντας» τη σιωπή της για πρώτη φορά από τότε που πληροφορηθήκαμε την ύπαρξή τους.

Ειδικότερα, η σύζυγος του Μανώλη, αν και παραμένει άφαντη μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 6 και 13 ετών, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR όρισε δικηγόρο και μάλιστα διαφορετικό από εκείνον που εκπροσωπεί τον 45χρονο.

«Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου. Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι», φέρεται να δήλωσε στη δημοσιογράφο του STAR Τασούλα Παπανικολάου, μία εβδομάδα μετά την παρέμβαση της αστυνομίας. Στο ερώτημα της ίδιας γιατί δεν εμφανίζεται, η απάντηση που έλαβε η δημοσιογράφος μέσω του δικηγόρου της, είναι ότι φοβάται πως, λόγω της δημοσιότητας και της υπόθεσης, όπως έχει εξελιχθεί, θα διαλυθεί η οικογένειά τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του καναλιού, η μητέρα θα εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη, καθώς δικάζεται για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και σωματικές βλάβες, για όσα έγιναν στο λαγούμι-σπιτικό τους στις 12 Φεβρουαρίου. Οπως ανέφερε σχετικά ο δικηγόρος της, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, η νεαρή γυναίκα στηρίζει τον σύζυγό της και αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο αιμομιξίας, την ώρα που ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης αρνείται κατηγορηματικά να δώσει δείγμα DNA στις Αρχές, με τη σχετική προθεσμία να έχει εκπνεύσει.

«Από την στιγμή που δεν επιλέγει να δώσει ένα δείγμα βιολογικό στις Αρχές, αυτό σημαίνει ότι θα τεθεί το ζήτημα της απείθειας εκ νέου από την εισαγγελία. Αυτό όμως θα το δούμε σε δεύτερο χρόνο», υπογράμμισε ο δικηγόρος του 45χρονου «παλαιοχριστιανού», Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ