Ραγδαιες εξελίξεις: Σύγκληση Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα – Θέλουν να αποφυγουν τις εκλογες για αρχηγό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλήρης επιβίωση του Ολυμπία που ανέδειξε το θεμα χθες αργά το βράδυ.

Ο Κασσελακης καταστρώνει σχεδια ωστε να ακυρώσει τις εσωκομματικές εκλογές!

Στο συνέδριο διακινείται αυτή την ώρα ένα κείμενο, το οποίο κάνει λόγο για «άκαιρη παρέμβαση» του Αλέξη Τσίπρα, η οποία «άλλαξε τη ρότα του συνεδρίου θέτοντας ξανά μετά από 5 μήνες το θέμα εκλογής του προέδρου» και  εκφράζεται η άποψη πως ενδεχόμενες εσωκομματικές εκλογές «μόνο πληγές θα ανοίξουν στο κόμμα» και πως «είναι κάτι που δεν ενδιαφέρει την κοινωνία».

Με απλά λόγια, κάποιοι σύνεδροι ζητούν να μην διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές τουλάχιστον μέχρι το πέρας των ευρωεκλογών. Το κείμενο κάνει τον γύρο του γηπέδου και το υπογράφουν όσοι συναινούν.

Για να γίνει βέβαια αυτό, θα πρέπει η πρόταση να τεθεί προς ψηφοφορία και να υπερψηφιστεί από το σώμα.

Και ο Στέφανος Κασσελάκης θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ανακαλέσει το «βρείτε μου αντίπαλο και πάμε» που είπε την Πέμπτη… Κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει πολύ δύσκολο.

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι ομιλίες των Φάμελλου, Παππά και Γεροβασίλη το απόγευμα.

Όπως και να έχει, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές του documentonews.gr, η Όλγα Γεροβασίλη είναι αποφασισμένη να καταθέσει υποψηφιότητα, εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά το απόγευμα.

Η ομιλία της είναι προγραμματισμένη για τις 19:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ