Νεκρός με μυστηριώδη τροπο στα 26 του μόλις χρόνια ο δημοσιογράφος του Κόντρα, Απόστολος Φουρνατζόπουλος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σίγουρα θυμάστε πως την  περασμένη Δευτέρα ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός πάνω σε στύλο υψηλής τάσης του ΔΕΔΔΗΕ στο Παλαιό Φάληρο. Ενω στην αρχή εγινε λόγος για Ρομά που είχε ανέβει στον στύλο σε μια προσπάθεια να πραγματοποιήσει ρευματοκλοπή τελικά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική καθώς ο νεκρός ήταν τελικά ο 26χρονος, πρώην ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, Απόστολος Φουρνατζόπουλος, ο οποίος εργαζόταν εκεί από το 2017 ενώ είχε γίνει γνωστός με το  ρεπορτάζ που είχε κάνει για τα επεισόδια αστυνομικής βίας που είχαν πραγματοποιηθεί στα Εξάρχεια.

Ο Φουρνατζόπουλος είχε εγκαταλείψει τα τελευταία χρόνια τον χώρο της δημοσιογραφίας και σύμφωνα με πληροφορίες ανθρώπων που βρίσκονταν κοντά στην οικογένεια, δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα οικονομικά ή προσωπικά προβλήματα στη ζωή του. Ένα παιδί πολύ αγαπητό παιδί στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Μέχρι αυτή τη ώρα είναι άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Απόστολος Φουρνατζόπουλος, καθώς και ο λόγος για τον οποίο ανέβηκε στον στύλο.

Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας:

viber image 2024 02 24 17 47 18 774 scaledviber image 2024 02 24 17 47 18 791 scaled

ΔΗΜΟΦΙΛΗ