Έκτακτο – δεν γίνονται εκλογές στον ΣυΡιζΑ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι σύνεδροι καταψήφισαν την πρόταση για διεξαγωγή εκλογών, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η προγενέστερη πρόσφατη εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του κόμματος.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ανατρέπει όλα όσα ειπώθηκαν μέχρι πριν από λίγο, καθώς ο ίδιος ο πρόεδρος ζήτησε από τους συνέδρους να υπερψηφίσουν την πρόταση του για εσωκομματική προσφυγή στις κάλπες.

Την μη διεξαγωγή εκλογών την αποφάσισε το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από έντονη λογομαχία Κασσελάκη-Γεροβασίλη. Ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες

Να ανακαλέσει την πρόκλησή του προκειμένου να σταματήσει η διαδικασία εκλογής προέδρου ζήτησε νωρίτερα από τον Στέφανο Κασσελάκη η Όλγα Γεροβαασίλη.

Στην σύντομη απάντησή της είπε: “Αγαπητέ Στέφανε στην πρώτη σου ομιλία είπες βρείτε ‘μου αντίπαλο και πάμε’. Αν το ανακαλέσεις σταματάμε εδώ. Αλλιώς εγώ δεν θα παραβιάσω το καταστατικό του κόμματος. Στην αριστερά λευκές επιταγές δεν υπάρχουν.

Σήκωσα το γάντι που πέταξες, εσύ το πέταξες, τώρα αν θέλεις εκλογές σε δέκα μέρες κάνετες μόνος σου και να δούμε τι θα πάρεις”.

Σημειώνεται ότι η κ. Γεροβασίλη επιμένει στις καταστατικές προθεσμίες που κατά την άποψή της προβλέπουν διάστημα ενός μηνός για την διεξαγωγή εκλογής αρχηγού με κάλπη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ