Έσβησε στα 47 του μόλις χρόνια ένας απο τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς των τελευταίων ετων, ο Γιαννης Ράμος που τον γνώρισε όλη η Ελλάδα σαν την φωνή του Big Brother

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφυγε από τη ζωή την παρασκευή ο Αγαπημένος συνάδελφος Γιάννης Ράμος στέλεχος του θεάτρου επί Κολωνώ και τις ομάδας Νάμα της Ελένης Σκότη, γεννημένος το 1977 …Στη μνήμη του το θέατρο επί Κολωνώ ενισχύει το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου ελλήνων ηθοποιών και όσοι φίλοι θέλουν μπορούν να κάνουν το ίδιο.

IMG 2847

Ο Γιάννης Ράμος γεννήθηκε στη Σουηδία. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση, Γλωσσολογία στο πανεπιστήμιο του Gothenburg στη Σουηδία. Παράλληλα, σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή Γ. Θεοδοσιάδη και στο studio NAMA–Ε. Σκότη. Υπήρξε η «φωνή» του Big Brother στον ΣΚΑΪ και ήταν πρώτος ξάδελφος (γιος της αδελφής της μητέρας της) της Έλενας Παπαρίζου με την οποία είχαν συνεργαστεί στο The Voice.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή το βράδυ του Σαββάτου μέσα από ανάρτηση του αδελφού της Έλενας Παπαρίζου, Ντίνου Παπαρίζου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ