Συρία: Καταρρίφθηκαν 7 drones που βρίσκονταν πάνω από στρατιωτικά σημεία, χωριά και πόλεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Υπουργείο Άμυνας της Συρίας ανακοίνωσε σήμερα ότι οι δυνάμεις του κατάφεραν να καταρρίψουν και να καταστρέψουν επτά μη επανδρωμένα αεροχήματα που ανήκαν σε ένοπλες οργανώσεις.

Οι οργανώσεις αυτές επιχείρησαν να στοχεύσουν στρατιωτικά σημεία, χωριά και πόλεις στις περιφέρειες της Χάμα και της Ιντλίμπ.

Στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το συριακό υπουργείο ανέφερε ότι οι δυνάμεις του απέκρουσαν επιθέσεις και κατέστρεψαν drones που αποτελούσαν απειλή για την εθνική ασφάλεια.

 Στις 23 Ιανουαρίου, το Υπουργείο ανακοίνωσε την επιτυχία του στην πυροδότηση πολλών εκρηκτικών μηχανισμών στην ύπαιθρο Νταράα, εκτός από την κατάρριψη ενός drone κοντά στα σύνορα Συρίας-Ιορδανίας.

Στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε επίσης μια άλλη επιτυχία στην κατάρριψη και καταστροφή 8 τρομοκρατικών drones στην αγροτική περιοχή στο Χαλέπι και Ιντλίμπ, σύμφωνα με το Sputnik Arabia.

Αν και η Συρία έχει ανακτήσει τον έλεγχο σε μεγάλα τμήματα της χώρας με την υποστήριξη της Ρωσίας, αντιμετωπίζει συνεχείς προκλήσεις από τρομοκρατικές ομάδες που προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση. Αυτές οι τρομοκρατικές ομάδες συνεχίζουν να λαμβάνουν αμερικανική και ξένη υποστήριξη, κάτι που αντανακλά την πολιτική και την πολυπλοκότητα της ασφάλειας στην περιοχή, όπως σημειώνει το αραβικό δημοσίευμα.

Awqat Al-Sham

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ