35χρονο παλικαρακι, έφυγε απο τη ζωη απο σπανια μορφή καρκίνου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θρήνο στις Ένοπλες Δυνάμεις προκάλεσε ο χαμός του 35χρονου σμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, Γιώργος Αναγνώστου, ο οποίος έχασε τη μάχη με σπάνια μορφή καρκίνου.

Ο 35χρονος σμηναγός με καταγωγή από τη Φθιώτιδα, διαγνώστηκε με οσφρητικό νευροβλάστωμα και πάλεψε γενναία μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ταξίδεψε στην Αμερική τον περασμένο Ιανουάριο και υπεβλήθη σε θεραπεία στο Νοσοκομείο MD Anderson στο Χιούστον. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 35χρονος σμηναγός άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.

Στο πλευρό του βρίσκονταν μέχρι την τελευταία στιγμή η οικογένεια και οι φίλοι του.

Δήλωση για τον χαμό του 35χρονου σμηναγού έκανε και η οικογένεια της Όλγας Κεφαλογιάννη: «Ο Γιώργος ήταν πολύ αγαπητό άτομο σε όλους, μαχητής, περήφανος, γλυκός, ευγενής, αξιοπρεπής και λάτρης της ζωής με αξιοθαύμαστη δύναμη ψυχής. Αισθανόμαστε πολύ ευτυχείς που τον γνωρίσαμε έστω και για λίγο και είμαστε ευγνώμονες για τα μαθήματα ζωής που μας έδωσε. Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη στις 21 Φεβρουαρίου σε ηλικία 35 ετών, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό σε όλους μας» ανέφερε η οικογένεια στο ekirikas.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ