Το μυστήριο με το νεκρό έμβρυο σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν έχει τέλος το «θρίλερ» με τον εντοπισμό του νεκρού εμβρύου, σε φρεάτιο, στην οδό Σόλωνος στο κέντρο της Αθήνας. Η ιδιοκτήτρια της εταιρίας καθαρισμού, Ελένη Μαμάη μίλησε νωρίτερα σήμερα το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Κληθήκαμε σαν εταιρεία για τον καθαρισμό του αγωγού. Δεν βάλαμε μικροκάμερα αλλά καθώς ο αγωγός ήταν γεμάτος χαρτιά και σκουπίδια, ο υπάλληλος χρειάστηκε να τα βγάλει. Όταν τα έβγαλε είδε και την σορό μεταξύ αυτών», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο άνθρωπος μέχρι να συνειδητοποιήσει τι έχει αντικρύσει του πήρε κάποιο χρόνο, ήταν σοκαριστικό. Ο υπάλληλος ήρθε κατ’ ευθείαν στην εταιρεία, πριν είχε ενημερώσει τους υπεύθυνους της δομής για το τι είχε προκύψει. Οι ίδιοι ανέλαβαν το έμβρυο. Όταν ήρθε ο τεχνικός στην εταιρεία και με ενημέρωσε πριν την παρέμβαση της αστυνομίας είχαμε ενημερώσει την δομή και ρωτήσαμε εάν είχαν κάνει κάποια ενέργεια και εκείνοι. Δεν είχαν κάνει μέχρι εκείνη την ώρα. Εμείς έπρεπε να κάνουμε αυτό που θεωρούμε σωστό».


Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας αναφέρθηκε και στην αντίδραση της αστυνομίας όταν ενημερώθηκε για το εύρημα. «Μας ρωτήσανε από πού έχουμε αυτή την πληροφορία αλλά δείξαμε το υλικό και ξεκίνησαν κατ’ ευθείαν οι διαδικασίες», τόνισε, ενώ σχετικά με το φρεάτιο στο οποίο ήταν μέσα η σορός του μωρού είπε: «Το φρεάτιο δεν είναι κεντρικό φρεάτιο είναι σε πυλωτή. Πολύ δύσκολα θα είχε ανοίξει κάποιος το φρεάτιο να ρίξει μέσα την σορό. Ίσως προήλθε από το εσωτερικό της δομής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ