Την ώρα που καίγονταν τα παιδιά στα Τέμπη, ο Μητσοτάκης έβγαζε ανακοίνωση για τον Πολάκη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ως Πρωθυπουργός, ως πολίτης, αλλά και ως πατέρας, συμμετέχω στο πένθος της πατρίδας», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης στο μήνυμά του για την επέτειο ενός έτους από το δυστύχημα. Δεν μας είπε τι έκανε έναν χρόνο πριν, ακριβώς την ώρα που τα παιδιά στο τρένο καίγονταν… Από την αδιευκρίνιστη εύφλεκτη ύλη, για την οποία ακόμα και σήμερα δε λέει κουβέντα.

Πρόκειται για την απόλυτη επίδειξη ανευθυνότητας, για να μην πούμε κάτι χειρότερο. Είναι άξιον απορίας μάλιστα πως η αντιπολίτευση δεν πήρε είδηση το ανοσιούργημα που διέπραξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος την 1η Μαρτίου τα ξημερώματα, την ώρα που γινόταν η εθνική τραγωδία στα Τέμπη, εξέδιδε επίσημη ανακοίνωση του κόμματος, με την οποία ζητούσε την αποπομπή Πολάκη από τον ΣυΡιζΑ!

393FDAA5 23A8 4416 A2AE 83455C319986
Η κατάπτυστη ανακοίνωση του κόμματος Μητσοτάκη την ώρα που τα τρένα φλέγονταν

1:38 τα ξημερώματα της 1 Μαρτίου, η επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του κόμματος Μητσοτάκη, έλεγε ότι σε ένα δημοκρατικό, η διαγραφή του κυρίου Πολάκη μετά την χυδαία και φασιστική ανάρτηση με τις προγραφές δημοσιογράφων και δικαστικών θα ήταν αυτονόητη….

Την ίδια στιγμή τα κανάλια είχαν ζωντανές συνδέσεις και οι εικόνες φρίκης σόκαραν το πανελλήνιο.

Αυτό το γεγονός από μόνο του αρκεί για να παραιτηθεί μία κυβέρνηση και να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά στο πολιτικό σκηνικό. Στην Ελλάδα όμως, έχουμε μάθει να μην υπολογίζουμε τις ανθρώπινες ζωές, μπροστά στο κομματικό όφελος.

Μετά από τόσες ημέρες, από τόσο πόνο, τόση θλίψη, η ανακοίνωση είναι ακόμα αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος Μητσοτάκη.

466993C2 1002 4353 9D7C 4DB3293ED4C7
Η χυδαία ανακοίνωση είναι ακόμα και σήμερα αναρτημένη

A3C8EE1D 8382 4EB9 B395 15D26E114E52

Δείτε την σημερινή δήλωση του πρωθυπουργού για τα Τέμπη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ