Σάλος με την τοποθέτηση του εγγονού του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορει να έφυγε ο ανιψιός του Μητσοτακη απο το δημο Αθηναίων, ήρθε όμως ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου.

Τα περί διορισμού του γιου του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ως διευθύνοντος συμβούλου στον Εθνικό Κήπο διέψευσε ο Δήμος Αθηναίων με ανακοίνωσή του. «Κάποιοι, για μια ακόμη φορά, έσπευσαν να βγάλουν αυθαίρετα συμπεράσματα. Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, δε διόρισε ποτέ Διευθύνοντα Σύμβουλο στον Εθνικό Κήπο τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση «τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου εγκρίθηκαν, με ευρεία πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο (υπερψήφισαν 39 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από 4 δημοτικές παρατάξεις, ενώ υπήρξαν 2 λευκά και μια μόνο αρνητική ψήφος)».

«Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου είναι ένα απλό, άμισθο μέλος»

«Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, επομένως, είναι ένα απλό, άμισθο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου» υπογραμμίζει ο Δήμος Αθηναίων και κάνει λόγο για «δολοφονία χαρακτήρων».

«Όλοι ακόμη και τα απλά, άμισθα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα αξιολογηθούν αυστηρά για το έργο τους. Κανείς, όμως, δεν πρέπει να κρίνεται, εκ των προτέρων, με βάση το όνομα ή την καταγωγή του. Κανείς δεν επιτρέπεται να ‘δολοφονεί’ χαρακτήρες» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ