Αλλοδαπός ο δραστης που μαχαίρωσε υπαλληλο καταστήματος στην Ερμού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε κατάσταση απόλυτου σοκ βρίσκεται η κοπέλα η οποία νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι δέχθηκε επίθεση από άγνωστο στην οδό Ερμού ο οποίος της κατάφερε δύο βαθιά τραύματα με μαχαίρι στην πλάτη!

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

ermou3 1

ermou4

ermou5

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η νεαρή η οποία είναι περίπου 25 με 30 ετών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» έχοντας τις αισθήσεις της και πλήρη συνείδηση και εκεί υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία. Η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται σοβαρή από τους ιατρούς. Αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Το θύμα περπατούσε στην Ερμού με κατεύθυνση το μαγαζί που εργάζεται. Μετά την επίθεση βρήκε καταφύγιο στο κατάστημα.

Ο δράστης έχει συλληφθεί.

Στο μεταξύ, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ο άνδρας, λίγα λεπτά μετά την επίθεση, στεκόταν απαθής στην μέση του πιο εμπορικού δρόμου της πρωτεούσας κρατώντας ακόμα το μαχαίρι στο ένα του χέρι!

Δείτε τις μαρτυρίες:

Περιγράφοντας το περιστατικό γυναίκα που βρέθηκε στο σημείο είπε πως ο δράστης ήταν αλλοδαπός και μόλις επιτέθηκε στην κοπέλα εκείνη άρχισε να φωνάζει «βοήθεια». Στη συνέχεια στάθηκε στο σημείο πιθανότατα για να της επιτεθεί ξανά. Άλλος μάρτυρας αναφέρει πως ο άνδρας είχε ένα σακίδιο το οποίο είχε πετάξει στη μέση του πεζόδρομου. Σύμφωνα με την δική του εκτίμηση, στάθηκε στο σημείο γιατί περίμενε να έρθουν να τον πιάσουν

ΔΗΜΟΦΙΛΗ