Πάνε να βγάλουν τρελό τον Ιρακινό που μαχαίρωσε το κορίτσι στην Ερμού!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, ο δράστης της επίθεσης με μαχαιρι στην Ερμού είναι ένας 42χρονος με καταγωγή από το Ιράκ και το θύμα μια 22χρονη η οποία είναι φοιτήτρια και παράλληλα εργάζεται ως πωλήτρια σε μαγαζί στον συγκεκριμένο εμπορικό δρόμο.

Ο Ιρακινος και η κοπέλα δεν γνωρίζονταν και όπως προκύπτει την διάλεξε τυχαία προκειμένου να της επιτεθεί!

Το μαχαίρι που χρησιμοποιήσε ήταν 24 εκατοστών με λεπίδα 13 εκατοστών. Μάλιστα, την στιγμή που μαχαίρωνε το θύμα του φέρεται να φώναξε ότι εκείνη είναι πράκτορας και της επιτέθηκε γιατί τον παρακολουθεί!

Εξοργίζει η προσπάθεια που γίνεται από ΜΜΕ, να παρουσιάσουν τον ιρακινό τρομοκράτη, ως ψυχοπαθή!

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η κοπέλα φέρει βαριά τραύματα και συγκεκριμένα έχει σπασμένο πλευρό, ρήξη διαφράγματος και τραύμα στον πνεύμονα.

Στο μεταξύ, σοκαρισμένος είναι ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» που έχει μεταφερθεί.

«Είμαι σοκαρισμένος. Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο, το κοριτσάκι μου χειρουργείται και δεν έχω καμία νεότερη ενημέρωση. Με πήραν έντρομοι από τη δουλειά της, μου είπαν ότι έχουν μαχαιρώσει το παιδί μου και να τρέξω στο νοσοκομείο. Μόλις έφτασα. Ήταν ήδη στο χειρουργείο το παιδί. Περιμένω ενημέρωση αυτή τη στιγμή. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινε στη δουλειά της και της επιτέθηκε ένας τρελός» ανέφερε στο protothema.gr ο Κωνσταντίνος Καλογερίδης.

Στο Live News ο ίδιος δήλωσε πως η κόρη του έχει αιμοραγγία που δεν έχει σταματήσει ενώ είπε πως δεν γνωρίζει κάτι άλλο για την κατάστασή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ