26χρονος αλλοδαπός οπλισμένος με πιστόλι, κυκλοφορουσε άνετος και ωραίος στο κέντρο της Αθήνας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποτίθεται ότι το κέντρο της Αθήνας αποτελεί ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία της χώρας, αλλά τα όσα συμβαίνουν καθημερινά μάλλον το αντίθετο αποδεικνύουν.

Μετά το άγριο μαχαίρωμα της νεαρής κοπέλας από Ιρακινό στην Ερμού, σε έναν από τους πιο ακριβούς δρόμους της Ευρώπης, ένα ακόμη σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΡΑΣΗ της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, εντόπισαν όχημα με δυο επιβαίνοντες, τους φάνηκε ύποπτο και τους έκαναν σήμα για να τους ελέγξουν.

Οι επιβαίνοντες όχι μόνο δεν υπάκουσαν, αλλά ανέπτυξαν ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγουν. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τηρώντας μέτρα ασφαλείας το όχημα. Οι επικίνδυνοι ελιγμοί του οδηγού είχαν αποτέλεσμα το όχημα να προσκρούσει σε άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Οι επιβαίνοντες προσπάθησαν να διαφύγουν, οι αστυνομικοί μετά από πεζή καταδίωξη, τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν.

Στον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκε στον 26χρονο αλλοδαπό ένα πιστόλι με 8 φυσίγγια, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 2 γραμμαρίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ