Σαρωτικός ο Στεφανος Κασσελακης στον Γιώργο Λιάγκα – Ξεπέρασε σε τηλεθέαση και τον Παλαιοχριστιανο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που η χώρα συγκλονίζεται από τις τρομακτικές αποκαλύψεις για το έγκλημα των Τεμπών, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θεώρησε πως το timing είναι κατάλληλο για μια συνέντευξη με μπόλικο… lifestyle
Ενώ η χώρα συγκλονίζεται από τις τρομακτικές αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το έγκλημα της συγκάλυψης των Τεμπών, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεώρησε πως το timing είναι κατάλληλο για μια συνέντευξη με ολίγη από πολιτική και πολύ από… lifestyle.

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε χθες για περίπου μία ώρα μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, μιλώντας περισσότερο ως… περσόνα της πολιτικής παρά ως αρχηγός κόμματος που ελέγχει την κυβέρνηση. Οι αναφορές του στα Τέμπη περιορίστηκαν σε μόλις δύο λεπτά, όπου αρκέστηκε στην αναπαραγωγή στοιχείων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εδώ και καιρό: «Επρεπε να γίνει προανακριτική για να δούμε τις ποινικές ευθύνες. Για ποιον λόγο το “τζάκι” Μητσοτάκη προστατεύει το “τζάκι” Καραμανλή».

«Παροτρύνω όλους τους γονείς να πάρουν βουλευτή της Περιφέρειάς τους και να ζητήσουν προανακριτική για τον Καραμανλή. Παίζονται πολλά συμφέροντα στον σιδηρόδρομο. Εξαιτίας των συμφερόντων αυτών γίνεται η συγκάλυψη αυτή. Βρέθηκαν οστά των θυμάτων 10 μήνες μετά. Οι συγγενείς έχουν απέναντί τους ένα κράτος ατιμωρησίας» είπε και συμπλήρωσε: «Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει τηλεδιοίκηση και μετά άλλος υπουργός του να λέει ότι λειτουργούσε κανονικά. Υπάρχει πολιτική ευθύνη και κανείς δεν την έχει αναλάβει».

Ο ίδιος, στη συνέχεια, μίλησε για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πήρε κανένα δαχτυλίδι από τον Τσίπρα, για τον οποίο άφησε αιχμές για την επιλογή του να μην εμφανιστεί στο συνέδριο πως θα παραμείνει στη θέση του προέδρου, αλλά και ότι στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό από το 17%.

«Ονειρό μου είναι η Ελλάδα να γίνει μια σύγχρονη χώρα» είπε και επέμεινε πως «θα γίνει πρωθυπουργός χτίζοντας μια κυβέρνηση αριστείας». Οσον αφορά τον Παύλο Πολάκη, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως είναι ένας άνθρωπος έντιμος, αλλά έριξε το καρφί του χαρακτηρίζοντας λάθος την απόφασή του να απέχει από την ψηφοφορία για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Παράλληλα, όμως, μίλησε και για τη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ξεκαθαρίζοντας πως ο κοινός τους φίλος Αντώνης Διαματάρης ήταν αυτός που τον είχε ρωτήσει αν θα ήθελε να γίνει υπουργός Ναυτιλίας με τη Νέα Δημοκρατία.

Φυσικά, ο Στέφανος Κασσελάκης, μιμούμενος τον πρωτομάστορα Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν παρέλειψε σε ακόμα μία συνέντευξή του να μιλήσει για την προσωπική του ζωή, τον γάμο του, που θα γίνει στην περιφέρεια, το σπίτι που ετοιμάζεται να αγοράσει στο κέντρο της Αθήνας, τις γαστρονομικές του προτιμήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ