Στην Εντατική παραμένει για μια ακόμη ημέρα σήμερα η 22χρονη Νικολέτα που μαχαίρωσε ο Ιρακινός στην οδό Ερμού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο πατέρας της 22χρονης που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», δήλωσε πως η κόρη του φοβάται να μείνει μόνη της τα βράδια στο θάλαμο του νοσοκομείου, ενώ, όσον αφορά στα πρώτα της λόγια με το που συνήλθε από την πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες Σάββατο, ήταν να ρωτήσει τον πατέρα της εάν ο δράστης είναι στη φυλακή. Θυμίζουμε πως η άτυχη κοπέλα έχει υποστεί ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

Σοκ, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, προκαλούν οι περιγραφές των συγγενών της 22χρονης για τα ρούχα που φορούσε, όταν δέχτηκε την επίθεση μέρα μεσημέρι στον πιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας, μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων περαστικών, καθώς είναι ξεσκισμένα από τις μαχαιριές και γεμάτα με αίμα. Οι γιατροί, πάντως, εκτιμούν πως το σακίδιο που φορούσε στην πλάτη ήταν εκείνο που της έσωσε τη ζωή, καθώς το μαχαίρι του Ιρακινού την βρήκε στην άκρη και δεν πήγε προς τη μεριά της καρδιάς.

Αύριο, Δευτέρα (04.03.24) ο Ιρακινός δράστης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος υποστήριξε στις αρχές ότι «η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ