Ποια ειναι η νεα εκπρόσωπος τύπου του Συριζα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πληροφορίες ότι η Βούλα Κεχαγιά θα οριστεί νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώθηκαν καθώς σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε την αντικαταστάτρια της Δώρας Αυγέρη.

Με βίντεο που ανήρτησε στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τη σκυτάλη του γραφείου Τύπου του κόμματος στη Βούλα Κεχαγιά και παράλληλα τόνισε ότι η προκάτοχός της, Δώρα Αυγέρη, παραμένει στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

«Στο νέο κύκλο που αρχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Θεοδώρα Αυγέρη και η Βούλα Κεχαγιά θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα μας. Η Δώρα Αυγέρη εκπροσώπησε τον ΣΥΡΙΖΑ άρτια σε μια δύσκολη περίοδο για το κόμμα μας. Ως σύμβουλός μου κοινωνικής διασύνδεσης θα συνεχίσει να με εκπροσωπεί μέσα στην κοινωνία, εκεί από όπου ξεκίνησε» είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Η Βούλα Κεχαγιά αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο αναλαμβάνοντας τη θέση της Εκπροσώπου Τύπου και της εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά της. Ο νέος, ενωμένος, κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει εν κινήσει, διευρύνεται και αγκαλιάζει όλο τον προοδευτικό κόσμο», συμπλήρωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ