Νοσοκομειο Λάρισας: Επεσε η πόρτα του ακτινολογικού στο κεφάλι της γιατρού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με κάταγμα στο χέρι και ελαφρύ τραύμα στο κεφάλι χρειάστηκε να νοσηλευτεί εργαζόμενη στο ακτινολογικό εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, καθώς, στα καλά του καθουμένου, η πόρτα του εργαστηρίου της έπεσε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το ατύχημα συνέβη βράδυ της Παρασκευής προς ξημερώματα Σαββάτου, όταν η εργαζόμενη ακτινολόγος απλώς τράβηξε την πόρτα για να την κλείσει, η οποία, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, «ξεκόλλησε» από τους μεντεσέδες και έπεσε πάνω της!

IMG 3248

Πηγή φωτό: onlarissa.gr

Το εν λόγω περιστατικό αναμενόμενα έχει θορυβήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΓΝΛ, ο σύλλογος του οποίου αναμένεται να συνεδριάσει αύριο Δευτέρα 4/3, προκειμένου να εκδώσει επείγουσα ανακοίνωση, καθώς πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό που φανερώνει τη γενικότερη προβληματική κατάσταση που επικρατεί στα κτήρια των δημόσιων δομών Υγείας.

Κι αυτό, την ώρα που οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ έχουν καταγγείλει κατ’ επανάληψη τεράστιες ελλείψεις προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία, τα οποία, δυστυχώς διαιωνίζονται. Υπό πίεση, εξάλλου, βρίσκονται τα παιδιατρικά νοσοκομεία σε ολόκληρη τη χώρα, με την έξαρση των ιώσεων να γεμίζει ασφυκτικά τα εξωτερικά ιατρεία. Μάλιστα, οι τραγικές ελλείψεις σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στα εν λόγω ιδρύματα, αναγκάζουν παιδιά που χρήζουν νοσηλείας να αναγκάζονται να μεταφερθούν από τη μία άκρη της χώρας στην άλλη, προκειμένου να βρουν διαθέσιμο κρεβάτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ