Πελάτης σε ουζερί μαχαίρωσε τον μάγειρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στιγμές πανικού επικράτησαν το απόγευμα της Κυριακής στην Μενεμένη, Θεσσαλονίκης, όταν πελάτης μαχαίρωσε τον μάγειρα ενός καταστήματος, με συνέπεια να τον τραυματίσει σοβαρά!

Το αιματηρό περιστατικό, που σήμανε συναγερμό στις Αρχές, εκτυλίχθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα, σε ουζερί της περιοχής. Ένας πελάτης διαπληκτίστηκε έντονα με τον μάγειρα του καταστήματος, αλβανικής καταγωγής και στην συνέχεια πήρε το μαχαίρι και του το κάρφωσε στην κοιλιά! Όταν βεβαιώθηκε ότι τον είχε τραυματίσει, τράπηκε σε φυγή, χωρίς να προλάβει κανείς να τον σταματήσει.

Ακολούθησαν στιγμές αλλοφροσύνης καθώς υπάλληλοι και πελάτες έσπευσαν να βοηθήσουν τον 65χρονο τραυματία, που είχε πέσει στο έδαφος και αιμορραγούσε. Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου οι γιατροί έκριναν πως ήταν αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Την ίδια ώρα, η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους αστυνομικούς του Τμήματος Αμπελόκηπων – Μενεμένης να συγκεντρώνουν μαρτυρίες, που θα τους βοηθήσουν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ