Φαραντούρης: Χαμός με τον Δημήτρη Μαρκόπουλο στον αέρα του ΣΚΑΪ – Η απάντηση για την Οξφόρδη

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά με τον Νικόλα Φαραντούρη να δίνει τις δικές του απαντήσεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά «Καλημέρα» ο Νίκος Φαραντούρης του ΣΥΡΙΖΑ, με τον γνωστό σε όλους μας πλέον Δημήτρη Μαρκόπουλο, την ίδια ώρα, να εκπροσωπεί τη Νέα Δημοκρατία στο πλατό του ΣΚΑϊ.

Μεταξύ πολλών άλλων η κουβέντα πήγε και στο θέμα των ιδιωτικών πανεπιστημίων που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση στη χώρα μας, με τον κ. Φαραντούρη να δίνει αποστομωτικές απαντήσεις στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατία.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Δημήτρης Μαρκόπουλος ανέφερε ότι πολλοί Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό για να κάνουν μεταπτυχιακά τους, το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ανέφερε ότι και ο ίδιος έκανε κάτι τέτοιο για να γνωρίσει μια διαφορετική έννομη τάξη, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι οι περισσότεροι που έχουν φύγει στο εξωτερικό έχουν πάει για μεταπτυχιακά.

Πάνω σε αυτό μάλιστα ο Δημήτρης Μαρκόπουλος αναρωτήθηκε «Γιατί να μην έρθει η Οξφόρδη εδώ;», με τον Νίκο Φαραντούρη να του απαντάει «Γιατί αν ήθελε να έρθει η Οξφόρδη εδώ να ανοίξει παράρτημα 40 χρόνια τώρα θα το είχε κάνει, καθώς ήταν στην Ευρωπαϊκή ένωση», με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να μην μπορεί να απαντήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ