Εκτός των ψηφοδελτιων της ΝΔ για την ευρωβουλή οδεύει η Αννα Μισελ Ασημακοπούλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλους έσωσε ή τουλάχιστον προσπάθησε: για την ακρίβεια τον πρώην βουλευτή Νίκο Γεωργιάδη, την αθωότητά του οποίου στην κατηγορία για ασέλγεια κατά ανηλίκου, υποστήριξε στο Δικαστήριο που τον καταδίκασε.

Εαυτόν ου δύναται σώσαι – μετά την τσαχπινιά να αποκτήσει τα emails των ομογενών ψηφοφόρων και να τους ενημερώσει, έναν προς έναν για το έργο της.

Επειδή από μόνο του το «έργο» της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου – ανακάλυψη του Σαμαρά, προ δεκαετίας – δεν επαρκεί για να της εξασφαλίσει δεύτερη θητεία, σκέφθηκε να την ενισχύσει αποκτώντας αποκλειστική επαφή με ένα ευαίσθητο τμήμα του εκλογικού σώματος που δεν ξέρει και πολλά για την εγχώρια πολιτική σκηνή.

Τελικά, το μόνο που κατάφερε είναι να μην εξασφαλίσει ούτε καν συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο. Αυτό κατάλαβαν όλοι όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μαρινάκης, απέφυγε να επιβεβαιώσει στην περίπτωσή της ότι οι νυν ευρωβουλευτές της ΝΔ θα είναι αυτοδίκαια εκ νέου υποψήφιοι.

Οι πληροφορίες το επιβεβαιώνουν. Πρώτοι από όλους απαιτούν τον εξοβελισμό της οι άλλοι ευρωβουλευτές, επικαλούμενοι την ανισότητα των όπλων που πήγε να εξασφαλίσει για τον εαυτό της η κυρία.

Ακολουθεί η υπουργός Νίκη Κεραμέως – επίσης Σαμαρικής προέλευσης – στην οποία πέφτουν, εκ των πραγμάτων, οι υποψίες για συνέργεια στην «εσωτερική δολιοφθορά» που οργάνωσε η Ασημακοπούλου.

Αν δεν βρει εγκαίρως ποιος από τις υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών – ή από το… γραφείο της – διέρρευσε τα απόρρητα προσωπικά δεδομένα των ομογενών – και να το κάνει πριν από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, που άρχισε έρευνα – δεν θα γίνει μόνο στόχος όσων θα μετάσχουν στο ψηφοδέλτιο, αλλά πρέπει να ξεχάσει και τη συμμετοχή της στο δελφινάριο Μητσοτάκη που επιδιώκει…

Οι δυο κυρίες έχουν κάτι κοινό: υποτίμησαν τις αντιδράσεις του Μητσοτάκη όταν θίγεται το συμφέρον του. Και ως τέτοιο νοείται εν προκειμένω ότι, μόνο ο ίδιος θα αποφασίσει ποιοι θα «εκλεγούν» στην επόμενη Ευρωβουλή…

Γ.Λ. ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ