Ντροπή σας! Κατάπτυστη ανακοίνωση του ΥΠΕΞ για τον Φρέντι Μπελέρη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η τελική ποινή είναι προφανώς δυσανάλογη σε σχέση με την έκταση του φερόμενου αδικήματος» αναφέρει μεταξύ άλλων το «ελληνικό» υπουργείο Εξωτερικών στην ανακοίνωση του για την Πραξικοπηματική φυλάκιση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη.

Πρόκειται για μία ανακοίνωση – εθνική ντροπή που αποκαλύπτει την συμπαιγνία Μητσοτάκη – Ράμα για τον αφελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.

Μία ανακοίνωση που θα γραφτεί στην ιστορία δίπλα στις φράσεις του εφιάλτη και του Πήλιου Γούση.

Ο Έλληνας ψηφοφόρος οφείλει να αποφασίσει εάν θέλει τον αφανισμό του ελληνισμού ή την σωτηρία του. Τέρμα τα αστεία. Μετά τον ελληνισμό της Ουκρανίας, ο αφανισμός των ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, είναι προ των πυλών με ευθύνη Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών

«Η σημερινή καταδικαστική απόφαση αλβανικού δικαστηρίου σε βάρος του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντη Μπελέρη εντείνει τις ανησυχίες που διατυπώθηκαν σχετικά με την αντικειμενικότητα της διαδικασίας.

Και τούτο λόγω κλονισμού του τεκμηρίου αθωότητας εξαιτίας έξωθεν δηλώσεων και πράξεων που συνηγορούσαν υπέρ της καταδίκης και δεδομένου ότι η τελική ποινή είναι προφανώς δυσανάλογη σε σχέση με την έκταση του φερόμενου αδικήματος. Η δε επιμέτρηση της ποινής, ώστε να μην αποφυλακιστεί, εμποδίζει τον εκλεγμένο δήμαρχο να αναλάβει, έστω σήμερα, τα καθήκοντά του και διατηρεί στη δημαρχία τον ηττηθέντα υποψήφιο, παρά τη ρητή προ μηνών δικαστική απόφαση που επέβαλε την άμεση απομάκρυνσή του.

Η επιλεκτική εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων και η προεξόφληση δικαστικών κρίσεων δεν συνάδει με τις αρχές του κράτους δικαίου. Η ελληνική κυβέρνηση θα παρακολουθεί στενά την υπόθεση και προσβλέπει σε μια δίκαιη και αντικειμενική κρίση στον δεύτερο βαθμό δικαιοδοσίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ