16χρονο κορίτσι κινδύνευσε να πέσει θυμα απαγωγής απο 22χρονο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα 16χρονο κορίτσι στο Χαϊδάρι λίγο έλειψε να πέσει θύμα απαγωγής από έναν 22χρονο, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής τής επιτέθηκε και επιχείρησε να τη βάλει με το ζόρι μέσα στο αυτοκίνητό του, χωρίς, ευτυχώς, να τα καταφέρει.

IMG 3371

IMG 3372

«Είχε πάει μέχρι τη φίλη της. Της επιτέθηκε ξαφνικά ενώ γύριζε σπίτι. Τραβώντας την από τα μαλλιά, προσπαθούσε να την ακινητοποιήσει, για να τη βάλει μέσα στο αυτοκίνητό του. Επιχείρησε να της κλείσει με το χέρι του το στόμα, για να μη φωνάζει», δηλώνει συγκλονισμένη στο Star η μητέρα της 16χρονης, καθώς περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε η ανήλικη κόρη της και προσθέτει πως ο 22χρονος την απείλησε πως θα τη μαχαιρώσει, αν δεν το βουλώσει.

Ωστόσο, το κορίτσι δεν το έβαλε κάτω. Άρχισε να φωνάζει για βοήθεια και πάλεψε με τον επίδοξο απαγωγέα της. Γείτονες που άκουσαν τις φωνές της, έσπευσαν να τη βοηθήσουν. «Κοιμόμασταν, όταν ακούσαμε κάποιες στριγκλιές και μετά τις στριγκλιές ακούσαμε ένα αυτοκίνητο να φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ακούσαμε και τις ρόδες του και ήταν πολύ έντονος και ο θόρυβος. Οι στριγκλιές από το κορίτσι ήταν πολύ έντονες το κορίτσι πρέπει να βρισκόταν σε κίνδυνο», περιέγραψε μάρτυρας.

Η μητέρα της 16χρονης μαζί με έναν γείτονα βγήκαν πανικόβλητοι στο δρόμο, όπου και πρόλαβαν να σημειώσουν την πινακίδα του αυτοκινήτου του 22χρονου. Αυτή ήταν αρκετή για να οδηγήσει τους αστυνομικούς στα ίχνη του, καθώς επρόκειτο για άτομο που στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για πορνογραφία ανηλίκων και τού έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Κατά τη σύλληψή του, κατασχέθηκε και το κινητό του, το οποίο στάλθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σε δηλώσεις του στο Star, ο πατέρας του 22χρονου αρνήθηκε να δεχτεί την εμπλοκή του γιου του στην υπόθεση: «Εμένα με ενδιαφέρει με τη δικαιοσύνη να αποδειχτεί η αλήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα που να ισχύει απ’ ό,τι αναφέρεται. Αυτό έχω να σας πω και από εκεί και πέρα θα τα αναλάβει όλα η δικαιοσύνη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ