Αλαμπάμα: Μητέρα βασανίστηκε και εξαναγκάστηκε σε ασελγείς πράξεις πριν εκτελεστεί με πυροβολισμό στο κεφάλι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονίζεται από ένα φρικτό έγκλημα η πολιτεία της Αλαμπάμα. Μητέρα βασανίστηκε και εξαναγκάστηκε σε ασελγείς πράξεις από τέσσερις άνδρες και τέσσερις γυναίκες πριν εκτελεστεί με πυροβολισμό στο κεφάλι!

Η Μαόνι Τζάκσον πυροβολήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού σε διαμέρισμα στο Μπέρμιγχαμ. Οι αδίστακτοι δράστες της πέρασαν χειροπέδες, την έγδυσαν, την ξυλοκόπησαν άγρια, ενώ την εξανάγκασαν σε διεστραμμένες σεξουαλικές πράξεις υπό την απειλή όπλου πριν την εκτελέσουν.

Στις 8 το πρωί της 25ης Φεβρουαρίου, η Τζάκσον έστειλε μήνυμα σε μέλη της οικογένειας ότι την κρατούνταν όμηρο. Σκοτώθηκε αμέσως μετά και το σώμα της πετάχτηκε σε μια παράνομη χωματερή που ονομάζεται «Ο δρόμος του νεκρού». Βίντεο δείχνει την Τζάκσον να την πατάνε και να την φτύνουν πριν τη σύρουν από τα μαλλιά, γυμνή προς το πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια βασανίστηκε και κινηματογραφήθηκε από τους κακοποιούς. Οι Giovonnie Clapp, Blair Green, Teja Lewis, Sinya McCall και Airana Robinson κατηγορήθηκαν για φόνο σε βαθμό κακουργήματος, απαγωγή πρώτου βαθμού και σοδομισμό πρώτου βαθμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ