Σάλος στην Ισπανια με την διαφημιση των Doritos: Η εταιρεία μετά τη θύελλα αντιδράσεων ζήτησε συγγνώμη και απέλυσε την τρανς καλλιτέχνιδα που τα διαφήμιζε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χαμός έχει γίνει στην Ισπανία με την καμπάνια των Doritos, όπου ένα διεμφυλικό άτομο υποστηρίζει ότι μισεί τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης και ότι είναι νυμφομανής. Μάλιστα, δεν διστάζει όλα αυτά να τα πει μπροστά σε ένα 8χρονο κορίτσι!

Έντονες είναι οι αντιδράσεις για την Doritos Spain η οποία αντιμετωπίζει την οργή του κόσμου και του καταναλωτικού κοινού, καθώς η εταιρεία επέλεξε να προωθήσει τα προϊόντα της μέσω μίας αμφιλεγόμενης τρανς καλλιτέχνιδας, της Σαμάνθα Χάντσον. Η ίδια εμφανίζεται ως πρεσβευτής της μάρκας της Ισπανίας και προκαλεί οργή τόσο για τις δημοσιεύσεις που κάνει ανά διαστήματα, όσο και για τους χυδαίους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιεί για γυναίκες και παιδιά. Μάλιστα, φέρεται η ίδια να έχει δηλώσει ότι μισεί «τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης».

Η Χάντσον υποστηρίζει ότι αγωνίζεται για την καταστροφή της πυρηνικής οικογένειας ενώ διαπιστώθηκε ότι σε ένα παλιό της tweet σημειώνει πως βρίσκεται «στη μέση του δρόμου στη Μαγιόρκα με εσώρουχα και ουρλιάζοντας ότι είμαι νυμφομανής, μπροστά σε ένα σούπερ όμορφο 8χρονο κορίτσι», αναφέρει η Daily Mail. 

Όπως είναι φυσικό, οι αντιδράσεις είναι πολλές, καθώς ισχυρισμοί ή στοιχεία για ακατάλληλα σχόλια ή ενέργειες, ειδικά αν αφορούν σε ανήλικο, είναι σοβαρό θέμα που θα πρέπει να διερευνηθεί διεξοδικά.

doritos

Έπειτα από την κατακραυγή, η εταιρεία απέλυσε την Τρανς και ζήτησε συγγνώμη.

doritos1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ