Άφησαν ελεύθερο τον τύπο που επιχείρησε να απαγάγει ανήλικη κοπέλα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αέρα ελευθερίας αλλά με όρους αναπνέει ο 22χρονος ο οποίος κατηγορείται πως το πρωί της περασμένης Κυριακής προσπάθησε να αρπάξει μια 16χρονη στο Χαϊδάρι, βάζοντας την με την βία μέσα στο αυτοκίνητό του και απειλώντας πως θα την μαχαιρώσει αν δεν κάνει ότι της πει!

Ο νεαρός βρέθηκε νωρίτερα σήμερα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Τελικά αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης σε αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του αλλά και της απαγόρευσης να πλησιάζει τη γειτονιά της 16χρονης καταγγέλλουσας. Στο πλευρό του βρέθηκε ο πατέρας του ο οποίος και κατέθεσε.

Ο 22χρονος ανέφερε στην απολογία του πως χάθηκε στο Χαϊδάρι καθώς γυρνούσε στο σπίτι του στην Ελευσίνα και ζήτησε βοήθεια από την ανήλικη αλλά εκείνη παρεξήγησε τις προθέσεις του. Όπως ισχυρίστηκε η κοπέλα τον έβρισε και εκείνος την χαστούκισε και μετανιώνει για αυτή την πράξη.

Στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση βρέθηκε ότι ο 22χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για πορνογραφία ανηλίκων.

«Είχε πάει μέχρι τη φίλη της. Της επιτέθηκε ξαφνικά ενώ γύριζε σπίτι. Τραβώντας την από τα μαλλιά, προσπαθούσε να την ακινητοποιήσει, για να τη βάλει μέσα στο αυτοκίνητό του. Επιχείρησε να της κλείσει με το χέρι του το στόμα, για να μη φωνάζει», δηλώνει συγκλονισμένη στο Star η μητέρα της 16χρονης, καθώς περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε η ανήλικη κόρη της και προσθέτει πως ο 22χρονος την απείλησε πως θα τη μαχαιρώσει, αν δεν το βουλώσει.

Ωστόσο, το κορίτσι δεν το έβαλε κάτω. Άρχισε να φωνάζει για βοήθεια και πάλεψε με τον επίδοξο απαγωγέα της. Γείτονες που άκουσαν τις φωνές της, έσπευσαν να τη βοηθήσουν. «Κοιμόμασταν, όταν ακούσαμε κάποιες στριγκλιές και μετά τις στριγκλιές ακούσαμε ένα αυτοκίνητο να φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ακούσαμε και τις ρόδες του και ήταν πολύ έντονος και ο θόρυβος. Οι στριγκλιές από το κορίτσι ήταν πολύ έντονες το κορίτσι πρέπει να βρισκόταν σε κίνδυνο», περιέγραψε μάρτυρας.

Η μητέρα της 16χρονης μαζί με έναν γείτονα βγήκαν πανικόβλητοι στο δρόμο, όπου και πρόλαβαν να σημειώσουν την πινακίδα του αυτοκινήτου του 22χρονου. Αυτή ήταν αρκετή για να οδηγήσει τους αστυνομικούς στα ίχνη του, καθώς επρόκειτο για άτομο που στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για πορνογραφία ανηλίκων και τού έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Κατά τη σύλληψή του, κατασχέθηκε και το κινητό του, το οποίο στάλθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σε δηλώσεις του στο Star, ο πατέρας του 22χρονου αρνήθηκε να δεχτεί την εμπλοκή του γιου του στην υπόθεση: «Εμένα με ενδιαφέρει με τη δικαιοσύνη να αποδειχτεί η αλήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα που να ισχύει απ’ ό,τι αναφέρεται. Αυτό έχω να σας πω και από εκεί και πέρα θα τα αναλάβει όλα η δικαιοσύνη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ