Κώστας Βαξεβανης: Ποιον προτείνει να καλέσει για μάρτυρα ο Στεφανος Κασσελακης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Εισαγγελία της Αθήνας, πολύ γρήγορα και φαντάζομαι αυτεπάγγελτα, διέταξε έρευνα για το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας «OSIOS», μέσω της οποίας δανειοδότησε τον ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ κάνουμε τον σταυρό μας όχι για την ιερότητα του ονόματος της προεδρικής εταιρείας, αλλά για την ταχύτητα της ελληνικής Δικαιοσύνης. Μας έδειξε πώς πρέπει να λειτουργεί, αλλά το αποφεύγει.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ οφείλει σε κάθε περίπτωση να δώσει εξηγήσεις για την κατοχή της εταιρείας, αφού νόμος που ψήφισε ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, απαγορεύει στα πολιτικά πρόσωπα να κατέχουν εταιρείες στο εξωτερικό.

Έχει όμως τη δυνατότητα να ζητήσει τη μαρτυρία του πρωθυπουργικού ζεύγους, το οποίο όχι μόνο κατείχε και δεν δήλωνε offshore εταιρεία στα νησιά Κέιμαν, αλλά κατείχε και το σπίτι του Βολταίρου μέσω άλλης εταιρείας που επίσης δεν δηλώθηκε στο πόθεν έσχες.

Για τη Μητσοτακική και μόνο ιστορία, να θυμίσω λίγο τα γεγονότα και να προτρέψω τον Στέφανο Κασσελάκη να ζητήσει την βοήθεια του πρωθυπουργού, τον οποίο μάλιστα εξ όσων γνωρίζω έχει εξυπηρετήσει στο παρελθόν. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ