Φρεντι Μπελερη: Μιλά για δίκη-παρωδία με στημένο κατηγορητήριο – Ο Ράμα ελέγχει τη δικαιοσύνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφεση πρόκειται να ασκήσει ο Φρέντι Μπελέρης μετά την καταδικαστική απόφαση-ντροπή των αλβανικών δικαστικών αρχών για τον δήμαρχο Χειμάρρας, που έγινε έρμαιο των βρώμικων σχεδίων του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, ο οποίος έχει βάλει στο μάτι τις περιουσίες των ομογενών. Όπως αποδείχτηκε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το επιτελείο του το μόνο που κατάφεραν με τις χλιαρές αντιδράσεις τους για την ομηρία του δημάρχου Χειμάρρας, ήταν να γελοιοποιηθούν από τον Ράμα!

Σε δηλώσεις του ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης μίλησε για τη δίκη-παρωδία με στημένο κατηγορητήριο και κατήγγειλε για άλλη μια φορά ότι ο Ράμα ελέγχει τη δικαιοσύνη.

«Ήταν μια δίκη παρωδία. Με πλαστό ποινικό μητρώο, χωρίς αποδείξεις, χωρίς άλλους μάρτυρες εκτός από έναν που χρηματιζόταν από την αστυνομία, με “διορισμένη” δικαστή, μέσα σε ένα γυάλινο κλουβί χωρίς επικοινωνία με τον δικηγόρο μου, το αλβανικό δικαστήριο με καταδίκασε σε δύο χρόνια φυλάκισης» ανέφερε και πρόσθεσε στη δήλωσή του μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου των Τιράνων:

«Το έγκλημά μου είναι ότι εμείς οι Χειμαρραίοι θέλουμε να είμαστε οι κύριοι της προγονικής μας γης. Το έγκλημά μου είναι ότι οι συμπατριώτες μου Χειμαρραίοι με εξέλεξαν Δήμαρχο ενάντια στα σχέδια του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα. Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ, αυτή είναι η Δικαιοσύνη που θέλετε για εμάς; Αφήνω τους δικαστές στη χλεύη του αλβανικού λαού. Εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα μου για Δικαιοσύνη και Δημοκρατία στο όνομα των συμπολιτών μου. Αργά ή γρήγορα, θα βρω δικαιοσύνη. Έχω τόση υπομονή όση χρειάζεται για να φτάσω στο τέρμα αυτής της υπόθεσης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ