Βραζιλια: 13χρονη κομμάτιασε την μητερα της με την βοήθεια του 22χρονου φίλου της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα έγκλημα που δεν έχει προηγούμενο έλαβε χώρα στη Βραζιλία μία ημέρα πριν τη γιορτή της γυναίκας, όταν μία 13χρονη «σκηνοθέτησε» και μάλιστα βοήθησε τον 22χρονο φίλο της να κατακρεουργήσουν την ίδια τη μητέρα της! Και όλα αυτά, γιατί διαφώνησε να μετακομίσει με τον φίλο της.

Το αδιανόητο έγκλημα από το 13χρονο κορίτσι στο Maceio της Βραζιλίας έγινε αφού η μητέρα της, Flavia dos Santos Carneiro, αντιδρούσε στη μετακόμισή της με τον φίλο της, γράφει η βρετανική Mirror. To ανήλικο κορίτσι είπε στην αστυνομία ότι κρατούσε τη μητέρα της κάτω, ενώ ο 22χρονος σύντροφός της τη μαχαίρωνε αφού τη χτύπησε κατά τη διάρκεια ενός έντονου καβγά.

Στη συνέχεια έστειλε μηνύματα WhatsApp στους συναδέλφους της μητέρας της στη δουλειά λέγοντας ότι ήταν άρρωστη για να τους αποπροσανατολίσει και να μην ανησυχούν για το πού βρισκόταν. Αλλά ένας οδηγός φορτηγού σήμανε κυριολεκτικά συναγερμό στις αρχές όταν ο πατέρας της φερόμενης ως δολοφόνου τον προσέλαβε για να μετακινήσει το ψυγείο τέσσερις ημέρες αργότερα και να το πετάξει σε δάσος.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε αργότερα από την αστυνομία μέσα στο ψυγείο. Η αστυνομία δήλωσε ότι η έφηβη κόρη της Flavia είχε ομολογήσει τη δολοφονία την περασμένη Τρίτη και ότι είχε βοηθήσει τον φίλο της να καθαρίσει τον τόπο του εγκλήματος. Ο επικεφαλής της αστυνομίας Thiago Prado αποκάλυψε ότι και ο φίλος της 13χρονης ομολόγησε, ενώ δήλωσε ότι η κόρη του θύματος «κράτησε τα χέρια της μάνας της κάτω και του έδωσε το μαχαίρι πριν τη μαχαιρώσει στο κεφάλι, το λαιμό και το στήθος». Ο δολοφόνος έχει εν τω μεταξύ περιγραφεί ως χρήστης ναρκωτικών, τον οποίο το θύμα είχε αποκλείσει από το σπίτι της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ