Μελονι για την ημερα της Γυναίκας: Η Ημέρα της Γυναίκας δεν είναι απλώς μια ημέρα εορτασμού, αλλά μια ευκαιρία για προβληματισμό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ημέρα της Γυναίκας δεν είναι απλώς μια ημέρα εορτασμού, αλλά μια ευκαιρία για προβληματισμό σχετικά με τα επιτεύγματα που έχουν επιτευχθεί και τους στόχους που πρέπει να επιδιωχθούν.

Χάρη στην υποστήριξη συγκεκριμένων πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνησή μας, προωθήσαμε την απασχόληση των γυναικών, τα αποτελέσματα της οποίας – πιστοποιημένα από τα στοιχεία της Istat – μας κάνουν ιδιαίτερα περήφανους.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να σταματήσουμε εδώ. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ακόμη προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με αποφασιστικότητα για να διασφαλίσουμε ότι οι γυναίκες θα έχουν ένα καλύτερο μέλλον στο οποίο θα μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, χωρίς να χρειάζεται να επιλέξουν μεταξύ ζωής και εργασίας.

Ευχαριστώ όλες τις γυναίκες για τον τρόπο που επιδεικνύουν, καθημερινά, τη δέσμευσή τους, την αποφασιστικότητά τους και την άπειρη ικανότητά τους να κάνουν τη διαφορά στην κοινωνία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ