Τεμπη: Κόντρα Λαζαριδη-Αυγερη για το μπάζωμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναστάτωση προκάλεσε δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Μακάριου Λαζαρίδη σχετικά με το μπάζωμα στα Τέμπη.

Ο βουλευτής μιλώντας στο Attica ρωτήθηκε αν είπε ότι το μπάζωμα της περιοχής έγινε γιατί έξι μέρες μετά ακούγονταν από τα συντρίμμια ανθρώπινες φωνές που καλούσαν σε βοήθεια.

Ο ίδιος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κάνει πολιτική μέσω των trolls και όταν ξαναρωτήθηκε είπε: «Εγώ αυτό που είπα, είναι κάτι το οποίο έχω πει πριν μια εβδομάδα και επιπλέον έχει πει και ο κ. Τριαντόπουλος και άλλα στελέχη της ΝΔ όλες τις προηγούμενες ημέρες, ότι δηλαδή δεν υπήρξε μπάζωμα την συγκεκριμένη μέρα στα Τέμπη. Αυτό το οποίο έγινε είναι ότι οι γερανοί που ζητήθηκαν από τους ανθρώπους που επιχειρούσαν στο πεδίο… Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Αυτό που είπα είναι αυτό που έχει πει ο συντονιστής των πυροσβεστικών δυνάμεων Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, ότι χρειάστηκε να ριχτεί χαλίκι για να πατήσουν οι γερανοί».

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Μακάριος Λαζαρίδης, η Δώρα Αυγέρη, σύμβουλος κοινωνικής διασύνδεσης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στην ίδια εκπομπή είπε ότι «προσπάθησε με ψέματα να μας βγάλει όλους τρελούς. Νομίζω ότι τώρα δεν καλείται ο ίδιος ο κ. Λαζαρίδης να διορθώσει ή να πει τίποτα – γιατί είπε και προφανή ψέματα- νομίζω ότι πρέπει να παρέμβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο κ. Μητσοτάκης, εάν πραγματικά θέλει να δώσει μια απάντηση στους ίδιους τους συγγενείς που εδώ και πάρα πολύ καιρό λένε ότι κοντά στο έγκλημα των Τεμπών, εγγράφεται ακόμα ένα έγκλημα, αυτό της συγκάλυψης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ