Κάθε φίλος του Ερντογάν είναι απειλή για την Ελλάδα και τους Έλληνες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η «φιέστα» Ερντογάν, στην Αττάλεια, που στήνεται από τον Ερντογάν ετησίως έχει ένα και μόνο σκοπό. Τον εξής. Διατήρηση στενών επαφών με τους προσκεκλημένους μέσω του «φάτε πιέστε» και ολική ή και μερική ακόμα «στρατολόγηση» πειθήνιων προς εκτέλεση των απώτερων επεκτατικών στόχων του Σουλτάνου.

Παρίστανται δε και δύο Μουσουλμάνοι της Θράκης, της ακόμα δικής μας Θράκης, μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου κάτω από την αριστερόεσσα σημαία του «πατριωτικού» και σήμερα διαλυμένου Συριζα, που μετέβησαν εκεί, εκτός από το φαγοπότι, για να πάρουν νέα ανθελληνική/φιλοτουρκική (τι άλλο;) γραμμή πλεύσης.

Δείχνεται έτσι πως και ένας τρίτος μουσουλμάνος που υπάρχει στην Βουλή δεν «μάσησε» και ως εκ τούτου δεν προσκλήθηκε. Κατά τα άλλα ο Κασσελάκης που θέλει (λέει άραγε την αλήθεια; Ποιός να ξέρει!) μόνο τα υπάρχοντα ΑΕΙ, χωρις να δέχεται έλευση στην Ελλάδα παραρτημάτων αλλοδαπών τέτοιων πανεπιστημίων, με το ατράνταχτα «απλό» έτσι είπε όταν εμέμφθει προς τούτο, επιχείρημα, ότι ο ίδιος είναι πτυχιούχος κορμού Αμερικανικού ΑΕΙ, και όχι παραρτήματος αυτού, Τί θα πράξει λοιπόν τωρα μαζί με την Νέα (και μία από τα παλιά) Αριστερά με τα «παραρτήματα» Ερντογάν στο κόμμα του;

Θα διαφυλάξει τον «κορμό»; Η απάντηση στο ερώτημα οφείλεται άμεση, διότι αφορά ζωτικά τον λαό και των Ελλήνων αλλά και των μουσουλμάνων που παρέμειναν Έλληνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ