Novartis: Η μόνη έντιμη που «τσουβαλιάστηκε» ήταν η Ελένη Τουλουπάκη…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

…Με αμετάκλητη απόφαση μάλιστα της ελληνικής δικαιοσύνης!

Ακούστηκαν νέες δηλώσεις της κ. Ακρίτα που λέει πως στο σκάνδαλο Νοβάρτις τσουβαλιάστηκαν πολιτικά πρόσωπα, ή κάτι τέτοιο, οποίες αυτές δηλώσεις μεταδόθηκαν (χαρά τους) από όλα τα φιλοκυβερνητικά του Μητσοτάκη κανάλια. Μα βέβαια αν έλεγε τις το αντίθετο, που είναι και μια πραγματικότητα σύμφωνα με αδέκαστους της Δικαιοσύνης λειτουργούς, θα το μετέδιδαν;

Μάλλον όχι.

Πάντως κάπου η Ακρίτα έχει δίκαιο, ως προς την λέξη «διασύρθηκαν» αφού όντως διασύρθηκαν πρόσωπα, όμως τα αντίθετα από τα της Ακρίτα αναφερθέντα πολιτικά. Της Δικαιοσύνης πρόσωπα όμως ναί. Κάπου θα μπερδεύτηκε η κυρία, αφού το σκάνδαλο Νοβάρτις δεν έφτασε ποτέ εις το ακροατήριο για να αποφανθεί η Δικαιοσύνη, και ως εκ τούτου, ότι θέλει λέει νομίζοντας,ίσως, τον εαυτό της Δικαιοσύνη. Και εδώ….!

Να μην ξεχνάμε ποτέ ότι λόγω του σκανδάλου, το έθνικό σύστημα υγείας αποσαθρώθηκε με αποτέλεσμα η πανδημία να μετατραπεί σε εθνική τραγούδια. Υπάρχουν λοιπόν τρομακτικές πολιτικές ευθύνες, ακόμα και αν κάποιος δεν πήρε μίζα για να επιτρέψει αυτή την καταστροφή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ