Πανελλήνια οργή για τις πληροφορίες περί «εισαγγελικής αθώωσης» Μίχου για τους βιασμούς της 12χρονης!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ενοχή του Ηλία Μίχου στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, αλλά όχι για βιασμό πρότεινε ο εισαγγελέας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε στο δικαστήριο την ενοχή του 55χρονου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο, αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία αλλά και για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή.

Αυτό που σοκάρει είναι ότι, αντιθέτως η εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για βιασμό του παιδιού, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων. Ο εισαγγελέας συνεχίζει την αγόρευσή του, σε μία διαδικασία που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και για τους άλλους 25 κατηγορούμενους μεταξύ των οποίων είναι και η μητέρα του κοριτσιού.

«Εξακολουθεί να ισχυρίζεται, να πιστεύει και να λέει ότι η μητέρα της δεν ήξερε τίποτα. Το κορίτσι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θέλει να δει τη μαμά της, κλαίει. Είχε έρθει για λίγες ημέρες στην Αθήνα, πήγε στη φυλακή, έκλαιγε, ζητούσε να δει τη μητέρα της. Δεν την άφησαν. Υπάρχει απόφαση, ενώ η μητέρα βλέπει όλα τα παιδιά, να μην βλέπει το συγκεκριμένο παιδί», ανέφερε η δικηγόρος του 12χρονου κοριτσιού, Ασπασία Ταραχοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ