«Ο Ηλίας Μίχος καλύπτει επώνυμους που τον έχουν ως “ήρωα”» Τι είπε η Δικαστική Πραγματογνώμονας στο Kontra

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

. Αποκάλυψη – βόμβα για συγκάλυψη επώνυμων παιδοβιαστών έκανε η καθηγήτρια Χριστίνα Αντωνοπούλου που είναι και δικαστική πραγματογνώμονας στην δίκη της 12χρονης που βιάστηκε από τον Ηλία Μίχο και άλλους 26 μέχρι στιγμής κατηγορούμενους.

Δείτε τη είπε η καθηγήτρια στο Kontra και στην εκπομπή Κόκκινη Ζώνη με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο

Έκρηξη οργής από τον δικηγόρο της μητέρας της 12χρονης: «Απαράδεκτη η εισαγγελική πρόταση»

Σάλο έχει προκαλέσει η εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Μάλιστα ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης στον Κολωνό, μιλώντας στο Live News χαρακτήρισε την εισαγγελική πρόταση «απαράδεκτη» και πως «δεν θα σταθεί στο δικαστήριο».

Υπενθυμίζεται πως η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του βασικού κατηγορούμενου, Ηλία Μίχου, για το αδίκημα της μαστροπείας και του βιασμού, ενώ πρότεινε να κριθεί ένοχη για όλα τα αδικήματα που κατηγορείται η μητέρα της 12χρονης.

«Η κα εισαγγελέας όχι μας αιφνιδίασε απλά, είναι μια εισαγγελική πρόταση απαράδεκτη», λέει, μιλώντας στο Live News ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

«Ανέφερε ότι δέχεται πράγματι αυτά που είπε η 12χρονη και ξαφνικά αφού τα δέχεται έχουμε απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τον πρώτο κατηγορούμενο για τον βιασμό. Άρα πως τα δέχεται όταν η ίδια η ανήλικη είπε ότι τη βίαζε και μάλιστα με περιγραφή που έκανε;».

Όπως λέει ο κ. Λύτρας: «Ζήτησε την τιμωρία του πρώτου κατηγορούμενου για τη μαστροπεία αλλά όχι με οικονομικό αντάλλαγμα, αλλά με διευκόλυνση. Η 12χρονη είχε αναφέρει ότι ο πρώτος κατηγορούμενος την πήγαινε και σε οίκους ανοχής, που και αυτό η κα εισαγγελέας ουσιαστικά το έβγαλε από το κάδρο για τον πρώτο των κατηγορουμένων και ουσιαστικά επιρρίπτει το θέμα της μαστροπείας στη μητέρα».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο: «Θα σας αποκαλύψω ότι εξετάστηκε ψυχολόγος καθηγήτρια του πανεπιστήμιου, η παιδοψυχίατρος που παρακολουθεί την ανήλικη εδώ και 2 χρόνια και ένας άλλος ψυχίατρος. Όλοι οι ειδικοί είπαν ότι το παιδί λέει την αλήθεια σε σχέση με τον πρώτο κατηγορούμενο και ότι λέει την αλήθεια για τη μητέρα της. Το έχουν ξεψαχνίσει το παιδί οι ειδικοί. Και έρχεται τώρα μια εισαγγελική πρόταση χωρίς να έχει καμία αναφορά… Δεν το έχω ξαναδεί αυτό».

«Αυτή η πρόταση δεν πρόκειται να σταθεί στο δικαστήριο», κατέληξε ο κ. Λύτρας.

Η πρόταση της εισαγγελέως

Ειδικότερα η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του βασικού κατηγορουμένου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή.

Αντιθέτως, ζήτησε να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για βιασμό του παιδιού, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ