Ο Βαγγέλης Βλάχος απαντά στον Πορτοσαλτε για τα Τεμπη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εδώ γελάω. Ο Πορτοσαλτε τα ρίχνει στις αντιπολίτευση. Ακούστε, το έγκλημα, η συγκάλυψη, και το μπάζωμα στα Τέμπη δεν είναι “λέξεις” που έβαλε η αντιπολίτευση στα social media. Είναι γεγονότα που έχουν συμβεί και έχουν καταγγελθεί από εμάς, τους συγγενείς, από τις πρώτες μέρες. Η αντιπολίτευση, η σοβαρή αντιπολίτευση όλων των κομμάτων, απλώς, καλώς και ορθώς τα επαναλαμβάνει και τα μεγεθύνει. Εντάξει, μερικά κόμματα βάζουν και λίγο “σάλτσα” των δικών τους συμφερόντων, με ενοχλεί και το λέω, αλλά προς το παρόν μπορώ να το ανεχτώ.

Έγινε και γίνεται όντως μια κυβερνητική προσπάθεια να σκεπαστεί η τραγωδία. Δεν είναι κάτι υποτιθέμενο. Δεν ήταν καθόλου υποτιθέμενο το γεγονός ότι κάποιοι συγγενείς χρειάστηκε να ανοίξουν ξανά τους τάφους τους 10 μήνες μετά. Ενώ κάποιοι άλλοι ακόμη τρέμουν και σήμερα που μιλάμε, σήμερα, αυτή τη στιγμή που γράφω το τουι αυτό, ψάχνουν χώματα μόνοι τους στην περιοχή των Τεμπών, μήπως και βρουν που πήγαν τόσα κυβικά χώμα από τα Τέμπη.

IMG 3854

Έγινε προσπάθεια, και σε πολλά σημεία πέτυχε. Και έπρεπε να γίνει για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Που είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίο έχουν σκεπαστεί και όλα τα υπόλοιπα θέματα. Που είναι και ο ίδιος λόγος για τον οποίο υπάρχει αυτό το άρθρο. Που είναι και ο ίδιος λόγος για τον οποίο συγκεκριμένες εκπομπές σε συγκεκριμένα κανάλια και συγκεκριμένοι “δημοσιογράφοι” δεν έχουν καλέσει ποτέ ένα συγγενή των Τεμπών να τα πει όπως πρέπει.

Και δεν είναι ότι δεν “έχετε” τα τηλέφωνα μας…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ