Αποφασισμένος να ειναι ξανά υποψήφιος ο Μενεντεζ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρά τον άγριο πόλεμο που δέχτηκε και την εκστρατεία λάσπης, ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ φαίνεται αποφασισμένος να μην τα παρατήσει και να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τη Γερουσία στις εκλογές του Νοεμβρίου ως ανεξάρτητος υποψήφιος και όχι με το κόμμα των Δημοκρατικών.

Ο φιλέλληνας γερουσιαστής από το Νιου Τζέρσεϊ και «κόκκινο πανί» για την Τουρκία, δηλώνει αθώος στις ομοσπονδιακές κατηγορίες που τον «φόρτωσαν», συμπεριλαμβανομένης της δωροληψίας από ξένη κυβέρνηση με τη δίκη να αναμένεται να ξεκινήσει στις 6 Μαΐου.

Όπως αναφέρει σήμερα το NBC ο 70χρονος γερουσιαστής που η θητεία του ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιανουάριο, εξετάζει να θέσει ξανά υποψηφιότητα για τη Γερουσία στις εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου, αλλά ως ανεξάρτητος υποψήφιος.

Σύμφωνα με το αμερικανικό σύστημα, για να μπορέσει να θέσει υποψηφιότητα με την παράταξη των Δημοκρατικών, ο Μενέντεζ θα πρέπει να συγκεντρώσει 1.000 υπογραφές έως τις 25 Μαρτίου.

Όμως εάν κατέβει ανεξάρτητος θα χρειαστεί μόνον 800 υπογραφές τις οποίες θα πρέπει να έχει συλλέξει μέχρι τις 4 Ιουνίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ