Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα, η κυβέρνηση θα είχε παραιτηθεί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λοιπόν λίγο για να καταλάβουμε τι έγινε, αν ισχύει το δημοσίευμα.

“Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr τη λίστα η ευρωβουλευτής την απέκτησε από συνεργάτη του ΓΓ του ΥΠΕΣ Μιχάλη Σταυριανουδάκη μέσω του γραμματέα Αποδήμων της ΝΔ Νίκου Θεοδωρόπουλου.”

Δηλαδή συνεργάτης του ΓΓ του ΥΠΕΣ, μπορούσε να κατεβάσει προσωπικά δεδομένα πολιτών και να τα δώσει όπου γουστάρει. Όμως τα έδωσε ΜΟΝΟ στον υπεύθυνο διασποράς κύριος Θεοδωροπουλος που μπορούσε να τα δώσει όπου γουστάρει. Αυτός όμως τα έδωσε ΜΟΝΟ σε κάποιον από το γραφείο της Αννας Ασημακοπούλου και σε ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον. Μάλλον επειδή είναι η καλύτερη Ευρωβουλευτής όλων των εποχών και γουστάρονταν πολύ όλοι αυτοί μεταξύ τους.

Όντως δηλαδή τα φιλοκυβερνητικά media, θεωρούν ότι το θέμα είναι λήξαν?

Ενώ κατά πάσα πιθανότητα μέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αυτοί οι 3 ενδιάμεσοι (αν όχι περισσότεροι) έχουν υπό την κατοχή τους ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ.

Δεν ξέρουμε ΤΙ έχουν, ΠΟΤΕ το πήραν και σε ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ τα έδωσαν.

Δηλαδή @vozemberg @Kympouropoulos @M_Kefalogiannis @v_meimarakis @MariaSpyraki εσείς είστε παιδιά κατώτερου θεού και δεν έχετε πάρει απολύτως τίποτα? Το επιβεβαιώνετε για καλό κακό?

Υ.Γ. Σε ποιά normal χώρα η Κυβέρνηση δεν θα είχε ήδη παραιτηθεί? Στο Ελλάντα είναι απλά Παρασκευή. Καλό ΣΚ λοιπόν σε όλους με υγεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ