Τυφώνας ο Παύλος Πολακης για τα E-Mails της Ασημακοπούλου: Πρέπει να φύγει και η Κεραμεως

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παύλος Πολάκης
ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ!! Έχει πλήρη ευθύνη!!!

1. Το μαύρο και ανήθικο πρόσωπο της “Γαλάζιας αριστείας” αποκαλύφθηκε μέσα από το καραμπινάτο σκάνδαλο υποκλοπής προσωπικών δεδομένων των αποδήμων ελλήνων.

2. Επί 15 ημέρες κατηγορούσαν το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι πετάγαμε λάσπη και σήμερα παραιτήθηκε μια ευρωβουλευτής, ο γγ του υπουργείου εσωτερικών και ο αρμόδιος για θέματα αποδήμων στην ΝΔ!!!!!

3. Εμείς το μόνο που κάναμε είναι ότι αποδείξαμε ότι βουλιάζουν κάθε μέρα όλο και περισσότερο στον βούρκο με τα fake news και την χυδαία προπαγάνδα τους για να καλύψουν τα σκάνδαλά τους.

4. Οι τρεις παραιτήσεις δείχνουν την διαδρομή το σκανδάλου. Τα προσωπικά δεδομένα των αποδήμων από το υπ.Εσωτερικών, πήγαν στα κεντρικά του κόμματος στην Πειραιώς και από εκεί σε μία τουλάχιστον ευρωβουλευτή.

5. Η διαδρομή αυτή αποδεικνύει ότι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη χρησιμοποιεί το κράτος ως κομματικό λάφυρο. Ο,τι είναι κρατικό και δημόσιο ανήκει στην ΝΔ.

6. Ο Νικος Θεοδωρόπουλος ήταν τόσο καλός στην δουλειά του που ο Κ.Μητσοτάκης του ανανέωσε πρόσφατα τη θητεία στην Γραμματεία Ελλήνων της Διασποράς. Συγκεκριμένα στις 26 Φεβρουαρίου λίγες μόνο ημέρες πριν την αποκάλυψη του σκανδάλου με την διαρροή των emails

7.Η αρμόδια υπουργός κ. Κεραμεως θα λογοδοτήσει; Το λιγότερο που μπορεί να κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι να της δείξει τον ίδιο δρόμο που έδειξε στους υφιστάμενούς της.
@pavpol2222

ΔΗΜΟΦΙΛΗ