Κεραμεως: Δεν ήμουν υπουργος τότε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίπτει τας χείρας, θολώνοντας τα νερά… «Δεν ήμουν υπουργός τότε» είπε για τον σάλο με την περίοδο της διαρροής των περιβόητων email μέσω Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, η Νίκη Κεραμέως. Ρίχνοντας… το βάρος των ευθυνών στην υπηρεσιακή κυβέρνηση!

Η υπουργός Εσωτερικών παραδέχθηκε βέβαια για το ξεκάθαρο σκάνδαλο πως «όλοι ξέρουμε πλέον τι έχει συμβεί» αναφερόμενη φυσικά στο πόρισμα της πρόσφατης έρευνας και συμπλήρωσε… δικαιολογώντας την όλη κατάσταση πως «Έλληνες που είχαν εγγραφεί για να ψηφίσουν το 2023, για κάποιους εξ αυτών, είχαν δοθεί τα e-mail τους από συνεργάτη του τότε γενικού γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου». Πρόσθεσε εξάλλου πως «είναι σαφές ότι έγινε αυτή η διαρροή. Έχουμε δύο έρευνες σε εξέλιξη».

Ανέφερε επίσης ότι «το ζήτημα αυτό δεν αφορά εκλογική διαδικασία, δεν αφορά την επιστολική ψήφο. Μιλάμε για κάτι που έγινε πριν από οκτώ μήνες. Είναι κάτι που αφορά τα προσωπικά δεδομένα. Για πρώτη φορά γίνεται καθολικός έλεγχος στο υπουργείο Εσωτερικών. Μιλάμε για μία έκνομη ενέργεια, από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ