Συγκλονιζει η γιαγιά του 15χρονου: Μου είπαν ότι με θέλει ο γιατρός να πάω στο νοσοκομείο και μας ανακοίνωσαν ότι πέθανε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βυθισμένη στην οδύνη βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, από τον θάνατου του 15χρονου Γιαννάκη, που έπεσε χθες στο κενό από τον φωταγωγό του σπιτιού του, στην προσπάθειά του να τραβήξει μία φωτογραφία, με αφορμή την πρόκριση του ΠΑΟΚ, της αγαπημένης του ομάδας.

Ο έφηβος ζήτησε από τον πατέρα του να ανέβουν στην ταράτσα της πενταόροφης πολυκατοικίας, για την φωτογραφία κι εκείνος δέχτηκε χωρίς να μπορεί να φανταστεί τα όσα τραγικά θα ακολουθούσαν. Ξαφνικά, έσπασε το γυάλινο κάλυμμα του φωταγωγού που βρισκόταν στην ταράτσα και υποχώρησε, με αποτέλεσμα ο 15χρονος να βρεθεί στο κενό.

«Τι να πω; Το παιδί έπεσε από τον φωταγωγό. Πήγε για να βγει μία φωτογραφία και έπεσε από τον φωταγωγό. Είχε γενέθλια. Τον πήρα τηλέφωνο και ο παπάς και το απόγευμα θα ερχόταν από εδώ το παιδί», περιέγραψε, σε κατάσταση σοκ, η γιαγιά του άτυχου παιδιού και συνέχισε: «Αλλά… ήρθαν στο σπίτι και μου λέει ‘’θα πάμε στο νοσοκομείο, σε θέλει ο αιματολόγος’’. Πάω σε αιματολόγο εγώ. Λέω ‘’δεν πάω’’, ‘’όχι πάμε λέει’’. Και όπως φτάσαμε στο νοσοκομείο, μας είπαν ότι πέθανε».

Η γυναίκα εξήγησε πως τόσο η κόρη της όσο και ο γαμπρός της αδυνατούν να πιστέψουν πως το παιδί τους δεν βρίσκεται πια στη ζωή. «Δύσκολα. Τι να σου πω.. ο μπαμπάς του. Η μαμά του εκεί πέρα ήταν. Ήταν στη δουλειά και την ειδοποίησαν και έφυγε. Ήταν καλό παιδί. Ο μπαμπάς του είναι στο νοσοκομείο. Δεν μπορεί. Η κόρη μου και ο γαμπρός μου είναι χάλια», κατέληξε η γιαγιά του 15χρονου, που βρήκε τραγικό θάνατο.

Νωρίτερα χθες, ο ιερέας παππούς του, πάτερ Ιωάννης, εξήγησε σε δηλώσεις του, πως ο αδικοχαμένος εγγονός του είχε μεγάλη αγάπη για την ομάδα του ΠΑΟΚ και προκειμένου να γιορτάσει την πρόκριση, ήθελε να βγάλει αυτή τη φωτογραφία. «Ο θάνατος του εγγονού μου ήταν κεραυνός εν αιθρία. Έχουν καταρρακωθεί οι ψυχούλες μας. Είναι μία κατάσταση που δεν ελέγχεται πνευματικά. Μπορεί να είμαι ιερέας και να την ελέγχω αλλά ανθρωπίνως δεν είναι εύκολο. Να μην το ζήσει κανείς αυτό, είναι τόσο δύσκολο», είπε και συμπλήρωσε:
«Ήταν πολύ έξυπνο και δραστήριο παιδί. Χαμογελαστό παιδί. Ανέβηκε στην ταράτσα με τον πατέρα του για να βγάλει μία selfie, παραπάτησε και έπεσε στον φωταγωγό από τον 5ο όροφο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ