Παναγιώτης Παύλος για το emails – gate: Είναι πολύ πιο σοβαρό από όσο το εμφανίζει κυβέρνηση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O κ. Παύλος ως αποδέκτης και ο ίδιος τέτοιων mails υποστήριξε ότι το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό από όσο το εμφανίζει η κυβέρνηση για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και τη διαρροή τους από το υπουργείο Εσωτερικών στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος.

Ο ερευνητής Φιλοσοφίας στο Όσλο Παναγιώτης Παύλος, μιλώντας στον 98.4 ως ένας από τους πρώτους Έλληνες απόδημους που έφεραν στη δημοσιότητα την αποστολή των emails από την ευρωβουλευτή Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, ως αποδέκτης τους και ο ίδιος, υποστήριξε ότι το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό από όσο το εμφανίζει η κυβέρνηση και έχει πολύ ευρύτερες προεκτάσεις για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και τη διαρροή τους από το υπουργείο Εσωτερικών στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος.

Στην ουσία, όπως λέει, «κυβέρνηση και υπουργείο Εσωτερικών, που είναι η ραχοκοκκαλιά του κράτους και των θεσμικών του λειτουργιών, έχουν αποδεχτεί, μετά από αυτό το φιάσκο, ότι δεν μπορούν να διαβεβαιώσουν ότι τα δεδομένα των Ελλήνων πολιτών που διαχειρίζονται είναι ασφαλή. Η σπουδή τους δε να απεμπλέξουν το θέμα από την επιστολική ψήφο, σε τίποτα δεν αποτελεί εχέγγυο. Άλλωστε η έρευνα και οι αποπομπές ήταν εσωτερική τους υπόθεση με πολλά θολά σημεία και ακόμη περισσότερα ερωτηματικά».

neakriti.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ