Ευαγγελος Αντωναρος: Οι δηθεν αποκαλύψεις των λαγωνικών της στρατευμένης δημοσιογραφιας θα κλιμακώνονται

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνω πρόβλεψη: Όσο ο Στέφανος Κασσελάκης ανταποκρίνεται στις στρατιωτικές του υποχρεώσεις κι έχει εκ των πραγμάτων περιορισμένες δυνατότητες αντιδρασης, οι δηθεν αποκαλύψεις των…λαγωνικών της στρατευμένης δημοσιογραφιας θα κλιμακώνονται.
Για να δημιουργούν — υποτίθεται — εντυπώσεις.
Και λεω “δήθεν αποκαλύψεις” γιατί βέβαια μόνο για δημοσιογραφική δουλειά ουσίας δεν πρόκειται. Είναι αναμασήματα από παλιά δημοσιεύματα με μπαγιατικες πληροφορίες για το τι έγινε πριν 15, 25 και βάλε χρόνια.
Και: Λίγο φρέσκο “αλατοπίπερο” που έχουν …ανακαλύψει, έναντι αδράς αμοιβής, δυο ερευνητικά γραφεία που — όπως μαθαίνω — ακριβοπληρώνουν “φίλοι” της Νέας Δημοκρατίας και του Μητσοτάκη προσωπικά.
Το κόλπο, το έχω, ξαναγράψει, γνωστό και χιλιοφορεμενο. Τα υποτιθέμενα στοιχεία, πασπαλισμένα με πολλές υπερβολές και λεκτικά αναβαθμιαμένες ψευτο-πληροφορίες, προωθούνται σε κανα-δυο γνωστούς/ες προθυμους/ες δημοσιογράφους που τα παρουσιάζουν ως δικά τους δήθεν ευρήματα.
Απο κει τα “αρπάζουν” αμεσως κυβερνητικοί παράγοντες και τα αναμασούν ως “συγκλονιστικές αποκαλύψεις” της Α εφημερίδας η του Β ισοτόπου πιστεύοντας πως ετσι στριμώχνουν την αξιωματική αντιπολίτευση και τον Πρόεδρό της.
Για γέλια!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ