Τι καιρό θα κανει την 25η Μαρτίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρέλαση χωρίς… καιρικά προβλήματα θα πραγματοποιηθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας την ερχόμενη Δευτέρα που είναι η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου.

Ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θεόδωρος Κολυδάς έκανε μια ανάρτηση στο Twitter/X σχετικά με τις συνθήκες που θα επικρατήσουν το δεύτερο συνεχόμενο τριήμερο αυτού του μήνα και ενδιαφέρει όχι μόνο τους εκδρομείς αλλά και όσους θα τιμήσουν την ημέρα με την καθιερωμένη παρέλαση.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, την Παρασκευή θα υπάρχει μια αστάθεια, η οποία θα περιοριστεί σημαντικά το Σαββατοκύριακο.

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, θα επικρατήσει γενικά συννεφιά ενώ βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Για τους εκδρομείς που θα επιστρέφουν ο καιρός θα βελτιωθεί το απόγευμα.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Την Παρασκευή η έξοδος θα γίνει με αστάθεια στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα , όχι όμως ιδιαίτερα έντονη. Το Σαββατοκύριακο η αστάθεια θα περιοριστεί σημαντικά, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος και η θερμοκρασία θα ανέβει -κυρίως την Κυριακή- που θα γυρίσουν οι άνεμοι σε νοτιάδες. Ανήμερα της Εθνικής μας εορτής θα έχουμε βροχές στα δυτικά τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο (καιρός του “Π” ), ενώ στα υπόλοιπα θα υπάρχει μόνο τοπική συννεφιά. Η παρέλαση χωρίς προβλήματα . Στην επιστροφή προσοχή στους δρόμους, αν και από το απόγευμα προβλέπεται βαθμιαία βελτίωση του καιρού

ΔΗΜΟΦΙΛΗ