Μαϊμού νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Μεταξά, ξάφριζε ασθενείς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον απόλυτο πανικό «έσπειρε» το πρωί της Κυριακής μία «μαϊμού» νοσηλεύτρια, στο νοσοκομείο Μεταξά, που «ξάφρισε» ασθενείς και συνοδούς, ώσπου έγινε αντιληπτή και ξεκίνησε να…επιτίθεται στους εργαζομένους, προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη!

Όπως έγινε γνωστό, η 43χρονη είχε προσληφθεί ως αποκλειστική νοσοκόμα από μία ασθενή. Ωστόσο, επειδή δεν βρισκόταν στη λίστα με τις νόμιμες αποκλειστικές νοσοκόμες της κλινικής δηλώθηκε ως συγγενής της ασθενούς και έτσι κατάφερε να «τρυπώσει» στους θαλάμους. Η γυναίκα, με καταγωγή από την Αλβανία, κατάφερε να αρπάξει τουλάχιστον έξι κινητά τηλέφωνα από ασθενείς και συγγενείς ασθενών καθώς και τραπεζικές κάρτες. Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει και αγορές σε ένα κοντινό καφέ με την κάρτα που είχε αφαιρέσει.

Ωστόσο, σύντομα οι πράξεις της έγιναν αντιληπτές από συνοδούς ασθενών. Τότε, η ίδια χτυπήσε την προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, στην προσπάθειά της να διαφύγει. Μόλις βγήκε στο προαύλιο, έτρεξε για να ξεφύγει αλλά τη σταμάτησε η θυρωρός του Νοσοκομείου. Η 43χρονη σε κατάσταση αμοκ την κλώτσησε και τη δάγκωσε αλλά με τη βοήθεια των νοσηλευτών κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν.

«Εμείς δεν την ακουμπήσαμε, με χτύπησε με κλωτσιά και μου δάγκωσε και το χέρι»

«Στις 6 το πρωί μπήκε αυτή από εμένα που είμαι θυρωρός. Ήταν καλοντυμένη, μου έδειξε rapid test, μου είπε ότι πάει να δει ένα θείο της και την άφησα να μπει. Στις 9 το πρωί έρχεται ένας κύριος και μου λέει ‘μου έκλεψαν το κινητό’. Και πάει μέχρι το κυλικείο και λέει ότι έκλεψαν και άλλους. Μετά από καμιά ώρα μου την έφεραν εδώ την κλέφτρα και την αναγνώρισα από το πρωί που είχε μπει. ‘Πάω στο θείο μου’, μου είπε. Έπεσε κάτω στη γωνία, στο σκαλοπάτι, ότι και καλά την πετάξαμε εμείς. Εμείς δεν την ακουμπήσαμε. Αυτή με χτύπησε με κλωτσιά και μου δάγκωσε και το χέρι. Οι αμυχές είναι ακόμα εδώ. Μας έφυγε, ήμασταν 10 άτομα και μας έφυγε», περιέγραψε η θυρωρός και συνέχισε:

«Ήρθαν οι Ζητάδες, τους έσπρωξε τη μηχανή για να τους πετάξει κάτω. Χτύπησε τον Αστυνομικό και έβαλε κολάρο, τον πήγαν στο Νοσοκομείο».

Παράλληλα, ασθενείς αλλά και συνοδοί που βρέθηκαν στο ίδιο δωμάτιο με την 43χρονη κάνουν λόγο και για έναν αλλοδαπό άνδρα ο οποίος τη συνόδευε και έμεινε στο πόστο της να φροντίζει την ηλικιωμένη όσο αυτή έκανε βόλτες στους ορόφους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ