Ο άνθρωπος που έφερε το VAR στην Ελλάδα, παίρνει τον Πανιωνιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Γενική Συνέλευση του Πανιωνίου ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (20/3) και ήταν ιστορική. Η πρόταση για την αγορά του Ιστορικού εγκρίθηκε με ομοφωνία, με τον επιχειρηματία Κώστα Ρούπτσο να παρουσιάζεται για πρώτη φορά και να μιλάει για την επόμενη μέρα του Πανιωνίου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ποιος είναι ο Κώστας Ρούπτσος; Συμφωνα με το sport24.gr πρόκειται για τον κύριο μέτοχο και νόμιμο εκπρόσωπο της InDigital, μίας μεγάλης εταιρείας ψηφιακών και τεχνολογικών εφαρμογών, από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου.

“Η InDigital Α.Ε ιδρύθηκε το 2000 και αποτελεί μια αμιγώς Ελληνική Τεχνολογική εταιρεία με μετόχους Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής και Ανάπτυξης Ηλεκτρονικών Εφαρμογών.

Έχει επενδύσει από την ίδρυσή της έως σήμερα περισσότερα από 5.000.000€ στον Τομέα Έρευνας & Ανάπτυξης, ενώ οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.000 τμ. που διαθέτει στα Βριλήσσια Αττικής αποτελούν σήμερα ένα από τα πλέον σύγχρονα κέντρα δεδομένων στην Ελλάδα με όγκο δεδομένων που αγγίζουν το 1 Peta” αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Έφερε το VAR στην Ελλάδα

Η InDigital και ο Κώστας Ρούπτσος έφεραν στην Ελλάδα το VAR, καθώς ήταν εκείνη η εταιρεία που σε συνεργασία με την Medialuso είχαν αναλάβει να υπολοποιήσουν το έργο με την ονομασία: “Ψηφιακός μετασχηματισμός ελληνικού ποδοσφαίρου με σύγχρονα ψηφιακά μέσα ΤΠΕ”.

“Μιλάμε για ένα αμιγώς ψηφιακό έργο στο χώρο του αθλητισμού, ένα οριζόντιο έργο που αφορά όλα τα γήπεδα τα οποία θα πρέπει να συνδεθούν με ένα Κέντρο Επιχειρήσεων και με μια μεγάλη κεντρική υποδομή. Αυτό καλούμαστε να το υλοποιήσουμε, για να προλάβουμε το χρονοδιάγραμμα του επόμενου πρωταθλήματος, μέσα σε δυο μήνες. Θα είναι πραγματικά ένα μικρό θαύμα, θα τα καταφέρουμε” είχε δηλώσει στην υπογραφή της σύμβασης και πράγματι το έργο υλοποιήθηκε.

Επιπλέον ο Κώστας Ρούπτσος και η InDigital ανέλαβαν και μεγάλο κομμάτι έργων ψηφιοποίησης του ελληνικού δημοσίου, δηλαδή του γνωστού gov.gr.

Ο Ρούπτσος έκατσε και σε πάγκους

Ο επιχειρηματίας που θα αναλάβει να ηγηθεί στην επόμενη μέρα του Πανιωνίου έχει αναλάβει και ρόλο προπονητή σε ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Έχει καθίσει στον πάγκο του Κενταύρου Βριλησσίων, ενώ μεταξύ άλλων καθοδήγησε τους Νεοεπεντελικό και Χαλάνδρι, αφήνοντας μάλιστα και έργο.

Ακόμη είχε ασχοληθεί για περισσότερες από δύο δεκαετίες με το ποδόσφαιρο σάλας. Μάλιστα το 2021 είχε οδηγήσει τον Δούκα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ