Ανατριχιαστικές είναι οι νέες λεπτομέρειες που αποκαλύπτει ο Γιάννης Καγκάνης που ψάχνει τους βιολογικούς γονείς του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανατριχιαστικές είναι οι νέες λεπτομέρειες που αποκαλύπτει ο Γιάννης Καγκάνης, ο 42χρονος χρυσοχόος από την Άρτα ο οποίος έχει ξεκινήσει την μακρά και επώδυνη διαδικασία να μάθει για τους βιολογικούς του γονείς αφού υιοθετήθηκε όταν ήταν ακόμα βρέφος.

Η συγκλονιστική ιστορία του κρύβει συγκίνηση αλλά και σκοτεινές πτυχέςκαθώς πιθανότατα από πίσω κρύβεται ένα κύκλωμα εμπορίας βρεφών!

Στην προσπάθεια ανακάλυψης της πραγματικής του ταυτότητας ο Γιάννης έμαθε πως οι γονείς του είχαν ενημερωθεί ότι ήταν νεκρός και μάλιστα η μητέρα του υπέγραψε ένα χαρτί που της έδωσαν τότε στο νοσοκομείο το οποίο νόμιζε πως είχε να κάνει με τον θάνατό του αλλά πιθανότατα να ήταν για την παράνομη υιοθεσία του!

Όπως ανέφερε ο 42χρονος στην χθεσινή εκπομπή «Ζήνα το Βράδυ», όταν γεννήθηκε, τον είδε μόνο η αρραβωνιαστικιά του θείου της. Στο δωμάτιο της μητέρας του βρέθηκαν μια μαία και ένας παπάς και την ενημέρωσαν πως το παιδί πέθανε και θα θαφτεί σε ομαδικό τάφο, χωρίς να της δείξουν το άψυχο σώμα του!

Ο Γιάννης συγκινεί όταν μιλά για την συνάντηση με την μητέρα του η οποία έγινε μέσω του θείου του.

Όταν ο ίδιος συνάντησε πρόσφατα την χαμένη βιολογική του μητέρα ζήτησε εξηγήσεις και πήρε την απάντηση από την ίδια πως δεν γνώριζε τίποτα και νόμιζε πως είχε γεννηθεί νεκρός, όπως της είπαν.

Ο 42χρονος θέλει να ψάξει την αλήθεια σχετικά με την υιοθεσία του τονίζοντας πως αυτό που θέλει να μάθει αν έγινε με σωστό και νόμιμο τρόπο!

Ο ίδιος αναφέρει στην εκπομπή την πιθανότητα να έπεσε θύμα εμπορίας βρεφών, αλλά να χάλασε η αγοραπωλησία!

«Με πήρανε γιατί ήμουν καλό προϊόν, ξανθός, με γαλανά μάτια και μπορούσαν να με πουλήσουν 16.000.000 δραχμές!», λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη την ιστορία του:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ