Σάλος με γαλάζιο βουλευτή: Θα ειχα αυτοκτονήσει αν ήμουν στη θέση του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρχίζουν και πληθαίνουν οι φωνές στο εσωτερικό της κυβέρνησης που εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την στάση που έχει κρατήσει όλο αυτό το διάστημα ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, αναφορικά με το έγκλημα στα Τέμπη.

Ο βουλευτής επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Σταμάτης, προχώρησε σε μια σοκαριστική δήλωση, αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών και στον Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Μιλώντας στο Attica TV αποκάλυψε ότι «και εγώ θα σας πω ότι μπορεί να είχα αυτοκτονήσει»! Η δήλωσή του άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους, με τον ίδιο να επιμένει στη θέση του λέγοντας: «Σας το λέω και εγώ μπορεί να είχα αυτοκτονήσει αν μου είχε συμβεί αυτό. Αλλά σας λέω δεν πρέπει να λέμε τι θα κάναμε εμείς γιατί έτσι…».

Η Δώρα Αυγέρη που συμμετείχε στο πάνελ, τον ρώτησε «τι εννοείτε;», με τον Γιώργο Σταμάτη να της απαντά: «Εγώ δεν θα άντεχα αν μου είχε συμβεί αυτό το πράγμα, είναι ξεκάθαρο. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που χρειάζεται ερμηνείας. Απλά νομίζω, στην απάντηση τι θα κάναμε εμείς, είναι σαν να αδειάζουμε αυτόν που δεν κάνει αυτό που είτε θέλουμε εμείς, είτε θέλει η κοινωνία».

Στον διάλογο που είχαν μεταξύ τους αναφέρθηκαν:

Δώρα Αυγέρη: Συγγνώμη, αλλά εμένα με σοκάρει αυτό που λέτε.
Γιώργος Σταμάτης: Να μην σας σοκάρει καθόλου.
Δώρα Αυγέρη: Όταν λέει κάποιος ότι δεν θα μπορούσε να αντέξει, άρα φαντάζομαι στο ελάχιστο θα είχατε παραιτηθεί της ασυλίας σας.
Γιώργος Σταμάτης: Ο κάθε άνθρωπος είναι τελείως διαφορετικός, διαχειρίζεται τελείως διαφορετικά. Επειδή ήμουν ο αρμόδιος γενικός γραμματέας όταν συνέβη αυτό, να επικοινωνήσω με τις οικογένειες, αντιλαμβάνεστε ότι ήταν για εμένα πάρα πολύ οδυνηρό. Σηκώνοντας το τηλέφωνο κάποιος που έχασε τον άνθρωπό του, να μην ξέρεις τι θα του πεις. Απλά να του λες ότι είσαι εδώ ως κράτος και αν κρίνει, όποτε κρίνει, αν χρειάζεται κάτι.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κυβερνητικός βουλευτής Βοιωτίας Λευτέρης Κτιστάκης, ο οποίος εξέφρασε ανοικτά την αντίθεσή του για τη στάση του Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Μιλώντας στο Attica TV ξεκαθάρισε: «Εγώ προσωπικά, ναι θα παραιτούμουν από την ασυλία. Το λέω δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είναι μια γενικότερη φιλοσοφία που έχω για χρόνια και τώρα που εκλέχθηκα δεν έχω κανένα λόγο να το αλλάξω».

Η ρωγμή στη Νέα Δημοκρατία για τους προκλητικούς χειρισμούς στο έγκλημα των Τεμπών, όλο και μεγαλώνει…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ